Главно Странке

Вулић: Шмит најавио ново узурпирање свих нивоа власти и суспендовање Устава БиХ

„НАСЉЕДНИК НАЦИСТИЧКЕ ПОЛИТИКЕ ДОШАО ЈЕ ДА НАМ КРЕИРА БУДУЋНОСТ“
  • Сања ВУЛИЋ: Шмит својим поступцима уништава БиХ, настојећи да од БиХ направи легални протекторат, да распакује Дејтонски мировни споразум и да свађа људе који у БиХ живе

ШЕФ Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому парламента БиХ Сања Вулић рекла је да најаве Кристијана Шмита да ће наметнути измјене Изборног закона БиХ представљају узурпирање свих нивоа власти и суспендовање Устава БиХ.

– Ми као Заједничка комисија за одбрану и безбједност парламента БиХ били смо у посјети НАТО штабу у Сарајеву, гдје су нас информисали да због утицаја предсједника Русије Владимира Путина они сумњају, а имају и доказе, да је промијењена воља бирача у Америци, те да је Доналд Трамп у оном претходном периоду добио мандат. Само постављам питање да ли је то сценарио који је Шмит смислио за БиХ, да он нама одређује ко ће нам бити представници у власти? – пита Вулићева која је и члан Заједничке комисије за одбрану и безбједност Парламентарне скупштине БиХ.

Вулићева је рекла новинарима у Сарајеву да Шмит својим поступцима уништава БиХ, настојећи да од БиХ направи „легални протекторат“, да распакује Дејтонски мировни споразум и да свађа људе који живе у БиХ.

– Када смо дошли у фазу да се ми можемо договарати, дошао је насљедник нацистичке политике да нам креира будућност – навела је Вулићева.

(Срна)

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар