Главно РС и матица

Вулин: Милановић напада Вучића зато што не ћути о хрватским злочинима

СРБИЈА ПОДИГЛА ОПТУЖНИЦЕ ПРОТИВ ПИЛОТА КОЈИ СУ ТУКЛИ КОЛОНЕ НА ПЕТРОВАЧКОЈ ЦЕСТИ
  • „Ако у Србији има закона, онда ће против Милановића бити подигнута оптужница за ширење верске и националне мржње. Човек који се хвали усташким пореклом и поздравља прогон Срба из Хрватске може да буде председник Хрватске, али не би смео да буде на слободи»

МИНИСТАР унутрашњих послова Србије Александар Вулин каже да напади хрватског предсједника Зорана Милановића на предсједника Србије Александра Вучића не долазе зато што је Вучић злочинац, већ зато што неће да ћути о хрватским злочинима.

– Ако у Србији има закона, онда ће против Милановића бити подигнута оптужница за ширење верске и националне мржње. Човек који се хвали усташким пореклом и поздравља прогон Срба из Хрватске може да буде председник Хрватске, али не би смео да буде на слободи. Напади на председника Србије Александра Вучића од стране председника Хрватске Зорана Милановића не долазе зато што Александар Вучић има злочин на савести, већ зато што Хрватска има непокајане злочине које је Александар Вучић открио и одбио да прећути – рекао је Вулин.

Овако је прокоментарисао изјаву Милановића да ће Хрватска подићи оптужницу против предсједника Србије зато што је Србија подигла оптужницу против хрватских пилота који су гранатирали колону Срба на Петровачкој цести, а међу убијеним српским цивилима била су и дјеца.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар