Главно РС и матица

Вулин питао Цикотића: Докле је стигла истрага о покушају убиства Вучића?

МИНИСТАР БЕЗБЈЕДНОСТИ БиХ: СЛУЧАЈ ЈЕ АКТИВАН, У НАДЛЕЖНОСТИ ЈЕ ТУЖИЛАШТВА БиХ
  • Александар ВУЛИН у Зворнику: „Мене, а верујем и мог колегу (Цикотић), занима само истина ко је покушао да убије Вучића и када ће тај неко одговарати

МИНИСТАР унутрашњих послова Србије Александар Вулин тражио је од министра безбједности у Савјету министара Селме Цикотића информацију о томе докле је стигла истрага о покушају убиства Александра Вучића у Сребреници 2015. године, који је тада био премијер Србије.

„Тражио сам да ме упозна докле је стигла истрага о покушају убиства Вучића, да видимо шта заједно можемо да урадимо да дођемо до истине“, рекао је Вулин новинарима након разговора са Цикотићем у Зворнику.

Вулин је нагласио да њега у вези са покушајем овог убиства интересује само истина и ништа друго.

„Мене, а верујем и мог колегу (Цикотић), занима само истина ко је покушао да убије Вучића и када ће тај неко одговарати“, рекао је Вулин.

Вулин је нагласио да истина о покушају убиства Вучића треба и једној и другој земљи.

Цикотић је рекао да је, не улазећи у све спекулације које су везане за тај случај, препустио простор директору Агенција за истраге и заштиту која једина има конкретну улогу у тој истрази.

Он је нагласио да је случај актван, да га води Тужилаштво БиХ и да о том питању сарађују агенције које су за то надлежне.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар