Главно РС и матица

Вулин: Србија сачувала мир у БиХ упркос Бакиру Изетбеговићу

«ДА СЕ ИЗЕТБЕГОВИЋ ПИТА – БиХ БИ НЕСТАЛА У КРВОПРОЛИЋУ»
  • Александар ВУЛИН: „Не знам где Изетбеговић види негативан утицај Русије, али знам да из Русије никада нису дошли предлози за рушење Дејтонског споразума на коме почива мир у БиХ, али из многих других земаља јесу, а највише од самог Изетбеговића и СДА“

МИНИСТАР унутрашњих послова и предсједник Покрета социјалиста Србије, Александар Вулин, рекао је да је Србија сачувала мир у БиХ, али не захваљујући Бакиру Изетбеговићу, већ упркос њему.

– Мир у БиХ није одлука Изетбеговића, али јесте Србије и Републике Српске. Да се Изетбеговић пита, БиХ би нестала у крвопролићу, зато и пребројава Србе и Бошњаке и зато позива на укидање Републике Српске. Зато и после седам година од покушаја убиства Александра Вучића у Сребреници још увек немамо имена ни извршилаца ни налогодаваца.

– Не знам где Изетбеговић види негативан утицај Русије, али знам да из Русије никада нису дошли предлози за рушење Дејтонског споразума на коме почива мир у БиХ, али из многих других земаља јесу, а највише од самог Изетбеговића и СДА.

Србија је сачувала мир у БиХ, али не захваљујући Изетбеговићу, већ упркос њему – поручио је Вулин одговарајући на нападе Изетбеговића, који је рекао да Русија разара Украјину, а Србија на Балкану и да Србија и Русија желе мир имале би га сутра, саопштио је Парламент Србије.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар