Коментари

Ћеранић: Трамп ће се са Гејтсом и Сорошем обрачунати бар у новом предсједничком мандату

РУСКИ ВОДЕЋИ МЕДИЈИ – ПОЗИВАЈУЋЕ СЕ НА АМЕРИЧКЕ ИЗВОРЕ - ВЕЋ ТВРДЕ ДА ЈЕ БИЛ ГЕЈТС ТВОРАЦ COVID-19
  • Један од озбиљнијих критичара Била Гејтса је Роберт Френсис Кенеди, амерички адвокат за заштиту животне средине, жестоки противник вакцинације. Кенеди је син Роберта Ф. Кенедија и нећак бившег америчког предсједника Џона Ф. Кенедија. Роберт Кенеди је подсјетио на афере које се везују за Била Гејтса
  • Индијски љекари окривљују Гејтса за разорни сој вакцине против полио која је парализовала 496.000 дјеце у периоду од 2000. до 2017. године
  • Подсјећа се и на Гејтсову теорију о „златној милијарди“, колики би, по Гејтсу био пожељан број становника на планети Земљи. Шта треба учинити да би се са садашњих седам и по становништво свело на једну милијарду?  И у том контексту незаобилазне су Гејтсове вакцине
  • Све су прилике да су у Трамповој администрацији свјесни да је коронавирус „домаћег поријекла“ и да је произведен у Гејтсовим лабораторијама у циљу реализације глобалистичких планова, којима се Трамп искрено противи. Међутим, тешко, па и немогуће је то признати

Пише: Предраг ЋЕРАНИЋ

РУСКИ медији, и то водећи, под насловом „Кривац је нађен: Бил Гејтс означен је творцем COVID-19“, позивајући се на америчке изворе, најчешће на друштвене мреже, Гејтса доводе у везу са коронавирусом.

Гејтс се квалификује као креатор вируса који је створио глобалне проблеме. Објављују се бројни снимци као докази да је Гејтс још 2015. најављивао вирус прогнозом да ће „потенцијални вирус разорити свијет“.

Један од озбиљнијих критичара Била Гејтса је Роберт Френсис Кенеди, амерички адвокат за заштиту животне средине, жестоки противник вакцинације. Кенеди је син Роберта Ф. Кенедија и нећак бившег америчког предсједника Џона Ф. Кенедија.

Роберт Кенеди је подсјетио на афере које се везују за Била Гејтса.

Наиме, обећавајући да ће искоријенити болест полио са 1,2 милијарде долара, Гејтс је преузео контролу над индијским Националним савјетодавним одбором (NAB) и добио мандат за 50 вакцина против полио односу на пет) сваком дјетету прије пете године. Индијски љекари окривљују Гејтса за разорни сој вакцине која је парализовала 496.000 дјеце у периоду од 2000. до 2017. године, што је за резултат имало да је индијска влада 2017. године повукла Гејтсов режим вакцинације и избацила Гејтса и његове колеге из NAB-а. Стопе парализе нагло су пале.

Такође, у 2010. години Фондација Била Гејтса финансирала је испитивање експерименталне вакцине против маларије, убивши 151 афричко новорођенче и проузрокујући озбиљна обољења попут парализе код 1.048 од 5.049 вакцинисане дјеце.

Сличан резултат Гејтсове вакцине постигле су и током 2002. године у Јужној Африци када су Гејтсови оперативци вакцинисали дјецу против менингитиса.

По Кенедију, Гејтсова опсједнутост вакцинама види се из његових тврдњи да је вакцина једино поуздано средство против COVID-19.

Други амерички медији нападе на Гејтса доводе у везу са предсједником Трампом.

Трамп наводно није отрпио Гејтсову реакцију на обуставу финансирања Свјетске здравствене организације (СЗО), мјере за којом је посегнуо Трамп незадовољан учинком те организације.

Све у свему, видеообјаве и текстови присутни на интернету, учинили су да се Гејтсов ниво непопуларности, или једноставно речено омражености, опасно приближио оном који има Сорош.

Уједно, исти медији подсјећају на Гејтсову теорију о „златној милијарди“, колики би, по Гејтсу био пожељан број становника на планети Земљи.

Шта треба учинити да би се са садашњих седам и по становништво свело на једну милијарду?

И у том контексту незаобилазне су Гејтсове вакцине.

Али, Трампова одлука да ускрати финансијске донације СЗО (Сједињене Државе су највећи појединачни донатор) има дубљу позадину. Дакако да су Гејтсове руке до лаката у тој организацији, тврди се чак да Гејтс стоји иза именовањаТедроса Адханом Гебрејесуса за предсједника СЗО.

Након Трампове одлуке Њемачка је повећала властите донације. Министри из владе канцеларке Меркел отворено су критиковали Трампов потез.

Трампове оптужбе се своде на прекоревање СЗО да је била сувише толерантна поводом ширења вируса у Кини, и да на нову опасност није правовремено реаговала. Међутим, не ради се само о пословичном пребацивању одговорности на Кину већ о обрачуну са „дубоком државом“ којој Гејтс, као и Сорош и други, итекако припада.

Медијски прилично незапажено протекло је излагање кинеског амбасадора у Москви.

Вирус је донесен у Вухан, он у том граду није настао, изјавио је Џанг Ханхуј, кинески амбасадор у Москви, позивајући се на пет кинеских ауторитетних научних тијела. Навео је и конкретан примјер који поткрепљује његове ријечи:

Џанг Ханхуј

„Брачни пар из Јапана се заразио боравећи на Хавајима од 27. јануара до 7. фебруара. Тај пар није био у Кини нити је био у контакту са Кинезима, а код мужа су симптоми откривени 3. фебруара.“

Међутим, то као да није било увјерљиво, па су се Трамповим критикама понашања Кине везано за коронавирус придружили Лондон и Париз. Француски предсједник Макрон у недавном интервјуу за Фајненшел Тајмс говорио је о кинеским „тамним мрљама“ у управљању епидемијом.

У истом контексту критикама Пекинга придружио се и министар спољних послова Велике Британије, Доминик Раб. По његовим ријечима Лондон више неће моћи да сарађује с Кином „као обично“. Указао је и на потребу да међународна заједница истражи почетак епидемије и понашање Кине у првим фазама епидемије.

Односи на међународној сцени се неће мијењати и поред охрабрења у том смислу након кинеске и руске помоћи Сједињеним Државама и земљама ЕУ у сузбијању епидемије.

Вијести о дешавањима у Сирији и Ираку почеле су се „провлачити“ кроз америчке медије попут оне да су се америчке трупе вратиле у шест од 16 база и испостава у Сирији и Ираку а које су претходно биле напуштене (непосредно уочи офанзиве турских снага на курдске положаје).

Амерички војници распоређују се у базе које се налазе у граничном појасу Сирије са Турском и Ираком. Узгред речено, овај појас је богат нафтним налазиштима. Медијска пажња враћа се и збивањима у Либији, гдје су снаге генерала Халифе Хафтара биле пред вратима Триполија. Захваљујући интервенцији Турске операција је обустављена.

Занимљиво, Турска није послала регуларне снаге већ војнике тзв. Исламске државе које је држала у заробљеништву, а који се сада боре под „турском заставом“.

Све су прилике да су у Трамповој администрацији свјесни да је коронавирус „домаћег поријекла“ и да је произведен у Гејтсовим лабораторијама у циљу реализације глобалистичких планова, којима се Трамп искрено противи. Међутим, тешко, па и немогуће је то признати.

Стога ћемо и даље слушати стару мантру о пропустима у лабораторији у Вухану, америчким раним упозорењима на ту пријетњу и уопште, о кинеској одговорности.

А са Гејтсом, као и са Сорошем, Трамп ће морати да се обрачуна ако не у овом онда у наредном предсједничком мандату.

3 Коментара

Кликни овде да поставиш коментар