Коментари Одабрано

Галијашевић: Ударањем на Додика и Вучића Мехмедовић би да докаже да је спреман узме трон Алијином сину

КАД СУ ШЕФУ ПОЛИЦИЈЕ У ТЕШЊУ ШЕМСУДИНУ МЕХМЕДОВИЋУ ДОНИЈЕЛИ СРПСКЕ ГЛАВЕ – НИ ПРСТОМ НИЈЕ МРДНУО
  • Ратнохушкачке поруке, увреде и пријетње легитимишу кадрове СДА за велику унутрашњу битку која се спрема. То је битка за политички престо у странци и крваву, исламистичку фотељу коју је /оснивач СДА/ Алија Изетбеговић оставио својој породици и свом народу
  • У готово свим функционерима и лидерчићима пониклих на насљеђу и исламској декларацији Алије Изетбеговића чучи мали Осама Бин Ладен

Посланик СДА у Представничком дому парламента БиХ Шемсудин Мехмедовић као ратни начелник полиције ништа није учинио да казни злочинце који су на теслићком ратишту одсјекли главе српским војницима и посљедња је особа која може говорити о предсједнику Републике Српске Милораду Додику, рекао је експерт за борбу против тероризма Џевад Галијашевић.

– Ритуално одсјечене главе у врећи по Тешњу носио је конвертит, муџахедин, Алијин и Бакиров тјелохранитељ Зејд Дукменић, донио је на крају и у полицијску станицу у Тешњу у којој је начелник био Мехмедовић. Ништа није учинио да казни те бруталне злочинце – рекао је Галијашевић Срни.

Коментаришући скандалозну изјаву Мехмедовића у којој је предсједнике Српске и Србије Милорада Додика и Александра Вучића упоредио са Хитлером, Галијашевић је навео да је тај посланик СДА посљедња особа на планети која може говорити о предсједнику Српске и правити таква поређења.

Он је навео да радикалним иступом Мехмедовић доказује „примитивном бошњачком чланству СДА да више мрзи Србе од Бакира Изетбеговића“ са којим се спрема за унутрашњи политички обрачун и да преузме кормило странке.

Бакир Изетбеговић (Фото: Един Хаџихасић / klix.ba)

Галијашевић је оцијенио да Мехмедовићев неодмјерен и увредљив иступ није познавање Другог свјетског рата и Хитлера, него његова припрема да преузме лидерство у СДА.

Према његовим ријечима, СДА баштини све најгоре од идеологије нацизма, јер је њен оснивач Алија Изетбеговић осуђен због сарадње са нацистичком влашћу у Другом свјетском рату.

Он је навео да је СДА, од оснивања до данас, увијек била разорна и деструктивна политичка организација која је учествовала у разбијању Југославије и да не чуди што сталним нападима на српске лидере, народ и Републику Српску руши темеље БиХ и гура је у неизбјежан распад.

– Странка је истовремено, најружнији примјер злоупотребе ислама у политичке сврхе и сарађивала је са Муслиманским братством и учествовала у координисању заштите терористичких организација Ал Каиде, Ал Нусре и ИСИЛ-а – навео је Галијашевић.

Галијашевић је истакао да је Мехмедовићев радикалан иступ пун мржње и примитивизма дио кампање која се сада води у цијелој земљи са само једним циљем.

Џевад Галијашевић

– Ратнохушкачке поруке, увреде и пријетње легитимишу кадрове СДА за велику унутрашњу битку која се спрема. То је битка за политички престо у странци и крваву, исламистичку фотељу коју је /оснивач СДА/ Алија Изетбеговић оставио својој породици и свом народу – рекао је Галијашевић.

Према његовим ријечима, Мехмедовић тиме доказује и да је спреман и способан да трон одузме Алијином сину.

Галијашевић је подсјетио да је СДА послала више од 500 локалних муслимана да ратују по пустињама Сирије и убија невине људе на њиховом прагу.

– У готово свим функционерима и лидерчићима пониклих на насљеђу и Исламској декларацији Алије Изетбеговића чучи мали Осама Бин Ладен – закључио је Галијашевић.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар