Коментари

Павић: Газа је опомена Србима да појачају одбрану од Америке – она нема намеру да тихо одјаше у ноћ

НОРМАЛИЗАЦИЈА ЗЛА НИЈЕ НОВИ „ПОКЛОН“ САМО УКРАЈИНЦИМА И ПАЛЕСТИНЦИМА
  • Пензионисани генерал-мајор Израелских одбрамбених снага Јицтака Брика: ”Сво наше ракетно оружје, муниција, прецизно навођене бомбе, сви авиони и бомбе, то је све послато од стране САД. Ако би они заврнули славину, ми не бисмо могли да наставимо борбу. Не бисмо имали могућности за њу… Сви разумеју да не можемо да водимо овај рат без Сједињених Држава. Тачка”
  • Дакле, Сједињене Државе стоје иза уништавања Газе и масакра палестинских цивила који тамо живе, махом избеглица или потомака избеглица. Аналогно, Сједињене Државе стоје и иза масовног убиства Украјинаца у њиховој неравноправној, на пропаст осуђеној борби против Русије. Може Блинкен да глуми ”забринутог хуманисту” колико му је воља – игра је проваљена
  • Сада није само битно говорити о природи данашње западне (анти)цивилизације која нас притиска, отима нам територију, помаже даљем протеривању српског народа – једино зарад буђења нашег самоодбрамбеног механизма. Потребно је о злу које нам оданде долази говорити и против њега се утврђивати зато што нам оно јасно говори о њиховим намерама према нама
  • Запад је већ подржао етничка чишћења Срба из авнојевске Хрватске, Федерације БиХ и са КиМ. Што не би подржао неко ново, још јаче и ”ефикасније”?

Пише: Александар ПАВИЋ

ИЗРАЕЛ је од западних сила практично добио зелено светло за наставак неселективног убијања у Гази. Наравно, да би лицемерје било потпуно, Израелу из Вашингтона стижу упозорења да треба да буде малчице ”пажљивији” када гађа цивилне објекте, како би минимизирао цивилне жртве. Али се ”чишћење” Газе суштински не доводи у питање.

А како би се све то могло зауставити, без лажног моралисања и згражавања над масовним убијањем деце? Заправо, прилично једноставно – заустављањем дотока оружја Израелу. Није много компликовано.

По речима пензионисаног генерал-мајора Израелских одбрамбених снага Јицтака Брика:

”Сво наше ракетно оружје, муниција, прецизно навођене бомбе, сви авиони и бомбе, то је све послато од стране САД. Ако би они заврнули славину, ми не бисмо могли да наставимо борбу. Не бисмо имали могућности за њу… Сви разумеју да не можемо да водимо овај рат без Сједињених Држава. Тачка.”

Да не буде, дакле, никакве забуне – Сједињене Државе стоје иза уништавања Газе и масакра палестинских цивила који тамо живе, махом избеглица или потомака избеглица.

Може Блинкен да глуми ”забринутог хуманисту” колико му је воља – игра је проваљена.

Аналогно, Сједињене Државе стоје и иза масовног убиства Украјинаца у њиховој неравноправној, на пропаст осуђеној борби против Русије. Све је могло да се реши кроз примену Минских споразума, које је, како се испоставило, политички Запад само користио за ”куповину времена” зарад додатног наоружавања заблуделих Украјинаца.

А чак и кад је рат кренуо, Русија је била спремна да се повуче на почетне позиције од пре 24.2.2022, за шта сада постоје кредибилна сведочења. Но, политички Запад је изрекао одлучно НЕ – а затим гурнуо несрећне Украјинце у сигурну смрт. И то наставља да чини и данас.

Исти ти људи који су покренули или закулисно подржали спровођење ове две кланице, међутим, и даље бивају примани, медијски праћени, уважавани као и пре – иако су, благо речено, масовне убице. Зло се нормализује, банализује.

Али, што се не би зло пројектовало према спољном свету када је толико зацарило у домаћој свакодневици наручилаца ових злочина. Од планске сексуализације деце у државним школама, фактичког озакоњења трговине децом преко границе између САД и Мексика и дизања хомосексуалности на пиједестал, дошли смо до клиника за абортус које нуде услугу сатанистичког ритуала како би сваки абортус био што ”пријатнији”.

Ово није никакво претеривање. Афирмативни чланак о сатанистичкој клиници за абортус у америчкој савезној држави Њу Мексико може се наћи у новом издању чувеног америчког женског часописа Cosmopolitan.

Статуа Бафомета у сатанистичком храму у Сејлему, у Масачусетсу

Речи Достојевског – ако нема Бога, онда је све дозвољено – одзвањају у етру. А на Западу се већ деценијама Бог активно убија или деформише. И зато смо сада на корак од Армагедона.

Ако могу да се некажњено убијају деца, било у Гази од стране Израелских оружаних – неки их сад зову ”окупационих” – снага, онда се могу такође некажњено убијати, уз сатанистички ритуал, и нерођена деца, све уз призивање нечастивог.

И није сада само битно говорити о природи данашње западне (анти)цивилизације која нас притиска, отима нам територију, помаже даљем протеривању српског народа – само зарад буђења нашег самоодбрамбеног механизма. Потребно је о злу које нам оданде долази говорити и против њега се утврђивати зато што нам оно јасно говори о њиховим намерама према нама. Запад је већ подржао етничка чишћења Срба из авнојевске Хрватске, Федерације БиХ и са КиМ. Што не би подржао неко ново, још јаче и ”ефикасније”?

Јасно је да они не намеравају да одјашу тихо у ноћ и да се никад више ни не чују ни не виде. Бориће се за опстанак империје, и за њено учвршћивање и ширење где год се може.

Газиће и преко мртве деце, ако до тога дође. Палестинске, украјинске, било чије.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар