Коментари

Павић: Хаџифејзовић прави атмосферу за угрожавање живота Додика

НАГЛАСИО ДА НИКО ИЗ СРПСКЕ НЕ ТРЕБА ИДЕ У ЕМИСИЈЕ FACE TV
  • Власник сарајевске Face TV сада се вади и покушава да од себе направи жртву, а политички аналитичар Александар ПАВИЋ оцјењује: „Он то ради иако је јасно да је учинио нешто што је неопростиво и тиме трајно себе дисквалификовао и као новинара и као јавну личност“

ВЛАСНИК сарајевске Фејс телевизије Сенад Хаџифејзовић прави атмосферу за угрожавање живота предсједника Републике Српске поруком да је убиство начин елиминације Милорада Додика са политичке сцене, изјавио је Срни политички аналитичар Александар Павић.

Истиче да је ријеч о огромном скандалу, који Хаџифејзовић жели да неутралише класичном замјеном теза, тако што од себе покушава да направи жртву.

– Он то ради иако је јасно да је учинио нешто што је неопростиво и тиме трајно себе дисквалификовао и као новинара и као јавну личност – рекао је Павић за Срну.

Павић је додао да је јасно да Хаџифејзовића због тога нико неће дисквалификовати у Сарајеву.

– Међутим, људи из Републике Српске, сви који држе до себе, требало би да избјегавају да иду код њега – навео је Павић.

Према његовим ријечима, оно што је претходило скандалозној поруци о убиству Додика говори о менталитету политичког Сарајева, јер су у емисији опет позивани странци да се умјешају у рјешење у БиХ.

– То су та лица која у БиХ хоће да створе трајни протекторат како би се странци мешали нон-стоп и како би они, у првом реду Американци, били ти који се питају и испуњавају све музичке жеље политичког Сарајева – указао је Павић.

Он је нагласио да то није ни приближно скандалозно као позивање на Додиково убиство, али говори о менталитету који влада у Сарајеву.

– Сва та политичка класа у Сарајеву тако мисли. Једноставно, сада је проговорила Хаџифејзовићева подсвест, а то што је он рекао мисле и сви остали – закључио је Павић.

Власник и директор сарајевске Фејс телевизије, Сенад Хаџифејзовић, током разговора са гостом је у емисији о томе шта да се ради са српским чланом Предсједништва БиХ Милорадом Додиком, упитао да ли је рјешење да се „смјени, смири, убије?“.

Хаџифејзовић се цијели дан јуче није оглашавао у вези с тим, да би тек синоћ објавио саопштење у којем оптужује друге људе, уз монтирани видео-снимак гдје умјесто „убити“ каже „умирити“, што је објавила и БН телевизија, блиска опозицији у Српској.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар