Коментари

Павић: Мајмунске богиње из корона-сенке, свако ће морати да препозна царство којем ће се приклонити

НОВА ЗАРАЗА СТИГЛА У САД, КАНАДУ И ВИШЕ ЗЕМАЉА ЕУ, АЛИ СВЕ ИМА - ПОЗНАТУ ПОЗАДИНУ
  • Нова пошаст није баш неочекивана. Прошле године су Иницијатива за нуклеарну опасност (Nuclear Threat Initiative) и Минхенска безбедносна конференција организовале симулацију ширења ”смртоносне, глобалне пандемије посредством необичног соја вируса мајмунских богиња” која би узроковала ”преко три милијарде случајева и 270 смрти широм света”
  • И љигаво-ауторитарни хуманитарац Бил Гејтс, стари пајтос покојног милијардерског подвођача и педофила Џефри Епстина, упозоравао је на опасност од нове пандемије коју би узроковале велике богиње (које су сродне мајмунским) и позивао на хитно формирање некакве глобалне пандемијске оперативне групе на нивоу Светске здравствене организације, која би организовала ”бацилне игре” и пропагирала масовно вакцинисање против свега и свачега
  • А управо ових дана, гле чуда, министри Г-7 земаља – иначе најодговорнијих за садашњи и предстојећи светски хаос – такође су, уз благослов шефа СЗО, организовали симулације глобалне пандемије (опет) великих богиња, узрокованих уједом леопарда
  • Пентагон је још у новембру 2019. обезбедио око 370.000 долара за истраживања ”ковида 19”. У Украјини! Дакле; тај новац је одобрен бар месец дана пре него што је уопште регистрована појава нове мистериозне болести, а три месеца пре него што је вирус ковид 19 званично именован

Пише: Александар ПАВИЋ

У ЕНГЛЕСКОМ језику термин ”мајмунска посла” (monkey business) носи значење нечистих, сумњивих или преварних послова. Наравно, асоцијација је на нову пошаст која нам ”изнебуха” прети – мајмунске богиње, изворно тропску болест која се волшебно одједном појавила у више европских земаља, САД, Канади и Израелу, и за коју је већ наручено бар 13 милиона вакцина.

Али, испоставља се да нова пошаст није била баш неочекивана. Бар не за оне кругове који, наизглед рефлексно, у сваком проблему виде једино и искључиво – глобално, прецизније глобалистичко решење. Наравно, под њиховом безусловном контролом.

Прошле године су Иницијатива за нуклеарну опасност (Nuclear Threat Initiative) и Минхенска безбедносна конференција организовале симулацију ширења ”смртоносне, глобалне пандемије посредством необичног соја вируса мајмунских богиња” која би узроковала ”преко три милијарде случајева и 270 смрти широм света”.

Такође прошле – и не само прошле – године, љигаво-ауторитарни хуманитарац Бил Гејтс, стари пајтос покојног милијардерског подвођача и педофила Џефри Епстина, упозоравао је на опасност од нове пандемије коју би узроковале велике богиње (које су сродне мајмунским) и позивао на хитно формирање некакве глобалне пандемијске оперативне групе на нивоу Светске здравствене организације, која би организовала ”бацилне игре”, тј. симулације, вршљала по свету и, наравно, пропагирала масовно вакцинисање против свега и свачега.

А управо ових дана, гле чуда, министри Г-7 земаља – иначе најодговорнијих за садашњи и предстојећи светски хаос – такође су, уз благослов шефа СЗО, организовали симулације глобалне пандемије (опет) великих богиња, узрокованих уједом леопарда.

Већина оних који су се мало дубље бавили пандемијом ковида 19 сигурно осећају нелагоду, сећајући се да је истој претходила велика симулација глобалне пандемије која би почела преносом са слепог миша на свињу па на човека, под називом Догађај 201 (Event 201) у октобру 2019. године, у организацији Фондације (а кога другог него) Била и Мелинде Гејтс и (кога другог него) Светског економског форума.

Бил и Мелинда Гејтс

Мање позната је чињеница која је тек недавно видела светлост дана, у контексту откривања биолошких лабораторија и програма развоја опасних био-агенса и оружја од стране руске војске у Украјини, да је још у новембру 2019, Пентагон обезбедио око 370.000 долара за истраживања ”ковида 19”, и то баш у Украјини.

Оно што чини ствар још занимљивијом је да је овај новац одобрен бар месец дана пре него што је уопште регистрована појава нове мистериозне болести, а три месеца пре него што је вирус ковид 19 званично именован.

Ово, пак, баца ново светло на мистерију везану за то да су амерички војни обавештајци такође у новембру 2019. у поверљивом извештају упозоравали на појаву опасног, неконтролисаног вируса у Вухану који би могао да буде ”катаклизмичан”.

Разуме се, званичници Пентагона су извештај америчке мреже Еј-би-си покушали да демантују, али је исту информацију пренела и израелска телевизија.

У светлу горе-наведеног открића да је Пентагон финансирао истраживања ковида 19 у Украјини тог истог месеца, ови демантији делују још неуверљивије, на нивоу тврдњи Колина Пауела о Садамовом оружју за масовно уништење.

Ако је у Украјини постојао – а очигледно јесте – обилно финансирани амерички програм развијања, тестирања и ширења опасних биолошких агенса, онда је још јасније зашто је та несрећна територија постала поприште новог глобалног сукоба.

После две западно-спонзорисане обојене револуције, простор Лењинове Украјине постао је црна рупа, полигон за развој, тестирање и примену целе плејаде оружја глобалистичких снага које сањају о Великом ресету, односно уништавању не само досадашњег економског, већ и међународно-политичког и људског поретка уопште.

Од неонациста до куге, колере, великих богиња, туберкулозе, ковида 19, па све до дронова са распршивачима или птицама селицама за њихово ширење. (Ако неко мисли да је прича о птицама селицама ”руска пропаганда”, нека слободно прочита репортажу Вашингтон поста – оног старог, који је још имао репутацију – из 1985. године, о програму Пентагона за испитивање могућности птица селица да преносе опасне болести који се одвијао још током 1960-их на неким пацифичким острвима.)

Као да је Украјина постала место за пуњење чаша Божијег гнева о којима говори Јованово Откровење – и то не само за Русију, већ за читав свет.

Још од Чернобиља, који се на српском зове ”Пелен” (што је, опет, име звезде из Откривења која ће пасти на трећину река и на изворе вода, од чега ће много људи помрети), па до данашње њене употребе од стране, по Шпенглеру, умируће фаустовске цивилизације која прети да повуче цео свет у понор за собом.

Говорећи световним језиком, подсетимо се размишљања Мориса Стронга, човека вероватно најодговорнијег за глобализацију еколошког покрета:

Морис Стронг

„Садашњи начини живота и потрошње богате средње класе – који подразумевају високо уношење меса, употребу фосилних горива, електричних апарата, клима уређаја у кући и на послу и живота ван градова – нису одрживи… Искрено, можда ћемо доћи до тачке када ће једини начин да се спасе свет бити пропаст индустријске цивилизације. Није ли одговорност на нама да то издејствујемо?”

И онда погледајмо шта се дешава пред нашим очима, од почетка пројекта ковид 19 па до данас: уништавање средње класе, наметање радикалне ”зелене” агенде, пропагирање исхране без меса (засноване, на пример, на инсектима, што нам топло препоручује и ЕУ) и, сада, гурање Европе ка фактичкој деиндустријализацији путем њеног крвавог одвајања од остатка евроазијске копнене масе.

Ово последње је јасно дефинисан англо-амерички пројекат, чије су главне тачке изложене у колумни објављеној три дана пре почетка руске специјалне операције у Украјини:

”Америчке колеге у Пентагону су ми недвосмислено рекле да САД и Велика Британија никад неће дозволити да се европско-совјетски (односно руски) односи развију до степена где би они угрозили англо-амерички политички, економски или војни примат и хегемонију на европском континенту. Такав развој догађаја ће се спречити свим могућим средствима, по цену рата у централној Европи.” (Речи високо-позиционираног НАТО адмирала из једне северноевропске земље, по казивању немачког политичког аналитичара Кристофа Лемана.)

– ”Примарни интерес Сједињених Држава, зарад ког смо водили ратове, Први и Други светски рат и хладни рат, тиче се односа између Немачке и Русије, јер би оне, кад би се ујединиле, представљале једину силу која би нас угрозила. И да осигурамо да се то не деси… За Сједињене Државе највећи страх представљају немачка технологија и немачки капитал, руски природни ресурси и руски људски потенцијал, као једина комбинација која вековима утерује страх у кости Сједињеним Државама. И, како се та ствар развија? САД су већ ставиле своје карте на сто. То је линија од Балтика до Црног мора. Руси су увек играли са отвореним картама, њима је потребна Украјина која је бар неутрална, никако прозападна Украјина.” (Џорџ Фридмен, оснивач и председник аналитичко-обавештајне агенције Стратфор, на предавању у Чикагу 2015.)

Ваистину, мајмунска посла… У режији оних који су Божији лик и подобије свесно заменили – мајмунским.

Свако ће лако препознати царство којем жели да се приклони.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар