Новости

Додик: БиХ дестабилизују муслимани уз помоћ неколико западних амбасада

СРПСКИ ЧЛАН ПРЕДСЈЕДНИШТВА БиХ: ЛАЖ ЈЕ ДА САМ СЕ У РЕСТОРАНУ „КНЕЗ“ СРЕО СА ИЗЕТБЕГОВИЋЕМ
  • „Шефик Џаферовић не знајући ништа друго него да се улагује западном дијелу међународне заједнице. А могао би да одговори колико муџахедина је лично контролисао у грађанском рату у БиХ и колико злочина су направили, а онда да остави свијету да просуди како је могуће да је неко с таквом биографијом уопште на слободи. То што је у Предсједништву БиХ доказ је ненормалности у којој егзистира БиХ“

СРПСКИ члан Предсједништва БиХ Милорад Додик на свом Твитер налогу је објавио да БиХ дестабилизују муслимани помогнути с неколико западних амбасада.

Додик је нагласио да је „све друго плод фантазије Шефика Џаферовића који се, ничим изазван, нашао у темама из високе политике, не знајући ништа друго него да се улагује западном дијелу међународне заједнице“.

– Прије тога би, на примјер, могао да одговори колико муџахедина је лично контролисао у грађанском рату у БиХ и колико злочина су направили, а онда да остави свијету да просуди како је могуће да је неко с таквом биографијом уопште на слободи. То што је у Предсједништву БиХ доказ је ненормалности у којој егзистира БиХ – навео је Додик.

Српски члан Предсједништва БиХ демантовао је да је имао састанке са Бакиром Изетбеговићем:

„Потпуна је неистина да сам имао састанке у кафани ‘Кнез’ у Источном Сарајеву с Бакиром Изетбеговићем и не знам откуд потреба новинарки Милкици Милојевић да се служи овако јефтином манипулацијом. Успут, сви знају у каквом су односу Бакир Изетбеговић и Мирко Шаровић, што може да посвједочи и његов саговорник са фотографије“, објављено је на Твитер налогу српског члана Предсједништва БиХ.

На порталу „Српскаинфо“ објављено је да су предсједници СДС-а и ДНС-а Мирко Шаровић и Ненад Нешић јуче разговарали на тераси ресторана „Кнез“ у Источном Сарајеву, те да су, како је наведено, „у тој кафани Бакир Изетбеговић и Милорад Додик договарали услове у вези са кредитом ММФ-а, односно подјелом новца из тог кредита“.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар