Одабрано РС и матица

Диригенти из сјенке покушавају да споје „Правду за Давида“ и протест возача

ОДРЕЂЕНИ КРУГОВИ СТВАРАЈУ ПРЕД-ПЕТООКТОБАРСКУ АТОМСФЕРУ У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ
  • Два наизглед независна и спонтана догађаја, који тобож немају везе са политиком, стапају се полагано према мастер плану у један: тако од протеста против наводно убијеног момка и протеста против наводно високих цијена грађана, добијамо лагано јединствен протест против Додика, а и против Српске!
  • Не треба заборавити да се кијевски Мајдан завршио превратом, који је водио нацизацији Украјине, а да је експлодирао управо због наводно грађанских протеста око горива, у чему је улога Срђе Поповићева била кључна

УЗ МАНИПУЛАЦИЈУ несрећно страдалим Давидом, јаку медијску подршку и позамашна средства, а појачавајући активности кроз непотребне блокаде због цене горива, одређени кругови стварају пред-петооктобарску атмосферу у Републици Српској!

Ове наводе, ако је било ко још и сумњао у њих, после кореографије тако сличној „Отпорашкој”, укључујући и поздрављање стиснутом подигнутом песницом као опште прихваћеним симболом бунта, потврдио је отац страдалог момка, који је недвосмислено рекао: „Ако се овај случај не реши, неће бити ни избора у октобру”!

Два наизглед независна и спонтана догађаја, који тобож немају везе са политиком, стапају се полагано према мастер плану у један: тако од протеста против наводно убијеног момка и протеста против наводно високих цена грађана, добијамо лагано јединствен протест против Додика, а вала и против Српске!

Таква слика постала је још јаснија, када су са блокаде пута, мегафоном позивали да се придруже „Протесту за Давида”, а очигледна потреба за инцидентним ситуацијама и сликама бескомпромисности, што је један од чувених брендова Срђе Поповића, архитекте 5. октобра, виђена је управо на једном од тих пунктова.

Наиме, на окупљене штрајкаче наишло је возило хитне помоћи, које они нису пропустили одмах, него су ваљда доказујући да су „партизанска власт”, провирили да виде крије ли се заиста пацијент иза или лекари фингирају (носе шпијуне, специјалце, радиоактивни материал…?).

Најбољи доказ да у Српској, из НАТО пластеника расте нова генерација хибрида по мери баштована Срђе Поповића, јесте и пример у протестима све активнијег, а на жалост и све популарнијег одборника ПДП-а у бањалучкој скупштини, Драшка Станивуковића, коме је брижљиво изграђен имиџ борца против корупције, човека из народа и понајвише „народног трибуна”, „тотално другачијег од других”, што јесте стара отопорашка „фора”.

Врх власти Републике Српске, аналитичари из региона, па и иностранства, патриотске организације у Србији, упозоравали су на овакав сценарио и најављивали га месецима у раније, тумачећи га на једини исправан начин: покушај гашења Српске.

Иначе, ово није прва слична акција Срђе Поповића, извозника револуције и екипе око њега, али јесте прва на домаћем терену од 5. октобра: не треба заборавити да је Мајдан и насилан преврат, који је водио нацизацији Украјине, експлодирао управо због наводно грађанских протеста око горива, а да је Поповићева улога ту била кључна.

(Говори Србија)

https://www.intermagazin.rs/sve-je-tako-providno-dobro-poznata-ekipa-stigla-u-republiku-srpsku-da-srusi-dodika/

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар