Одабрано Предсједник РС

Додик Американцима: Једини начин да помогнете БиХ јесте да се не мијешате у наша унутрашња питања

УПОЗОРИО: НИ ЈЕДНА ОДЛУКА ИЗ СЕКТОРА ОДБРАНЕ НЕЋЕ ПРОЋИ КРОЗ САВЈЕТ МИНИСТАРА ДОК ЈЕ ХЕЛЕЗ НА ФУНКЦИЈИ
  • Предсједник РС: Хелез шири лажи.То је прича коју су научили и пошто је усмјерена против Срба – вријеме је да дјелују. Мало сутра ћете дјеловати!

ЈЕДИНИ начин да Америка помогне БиХ јесте да се не мијеша у унутрашња питања, рекао је предсједник Републике Српске Милорад Додик.

– Честитке поводом дана о којем не постоји сагласност и који није дефинисан као празник кроз законску процедуру, не представља добронамјеран и пријатељски однос према земљи којој желе помоћи. БиХ се може подржати само договором три народа. Само нам ви више не помажите и биће довољно – истакао је Додик на Иксу.

Предсједник Српске изјавио је данас да ниједна одлука из сектора одбране неће проћи Савјет министара док је Зукан Хелез министар.

Додик је рекао је да Хелез својим причама шири лажи.

– То је прича коју су научили и пошто је усмјерена против Срба вријеме је да дјелују. Мало сутра ћете дјеловати – рекао је Додик новинарима у Источном Сарајеву.

Додик сматра да се много прашине дигло око Хелезових изјава и да је проблем што је одмах на то реаговала и британска парламентарка ријечима „видите шта се дешава“.

– Како је могуће да неко ко је на тако важном мјесту, предсједници спољнополитичког одбора лажу – упитао је Додик и додао да је ријеч о ноторној лажи.

Он је истакао да је непознато шта је Хелез мислио, те да нема намјера да се њиме бави.

– Али, јавно ћу рећи пошто познајем замјеника предсједавајуће Савјета министара Сташу Кошарца, ниједна одлука на Савјету министара која је везана за одбрану неће проћи док је он министар – истакао је Додик, наводећи да је Кошарац из његове странке.

Према његовим ријечима, не може се прихватити да неко буде заједнички министар и да толико лаже.

Кошарац је потврдио да неће проћи ниједна одлука из сектора одбране све док је Хелез у Савјету министара.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар