Одабрано РС и матица

Миротићев шамар Ђукановићу: Потписао петицију за одбрану српских цркава и манастира

УЧИНИО ЈЕ ТО ЗАЈЕДНО СА СУПРУГОМ НИНОМ У ПОДГОРИЧКОМ ХРАМУ ХРИСТОВОГ ВАСКРСЕЊА

ВАШИНГТОН је учинио све што је било потребно да му Мило Ђукановић „једе из руке“.

А њему је оставио да чини све што сматра потребним да тек нешто више од половине Црне Горе излази на изборе, а да њему – од оних који излазе да гласају – једе из руке више од половине.

Мило је протеклих година чинио све што је могао да у његовој половини од половине буду сви који су у Црној Гори од имена и утицаја. Само, код неких није прошао. Остали су верни својој цркви. Изабрали су Светог Саву, Светог Василија Острошког и митрополита Амфилохија, а не Ђукановића и анатемисаног Мираша Дедејића са њиховом полицијском црквом.

Један од таквих је кошаркаш Никола Миротић. Он се чврсто држи СПЦ и вере својих предака 

Данас је потписао петицију за одбрану цркава и манастира од планиране отимачине Ђукановићевог режима..

Митрополија црногорско-приморска тим поводом је објавила:

„Никола Миротићизузетан човјек, добротвор и један од најталентованијих и најбољих играча кошарке из Црне Горе и ових простора, данас је са  супругом Нином показао савјесност хришћанина, одговорност и љубав према Богу и светињама Божијим и дао свој потпис против отимања светиња наше Свете цркве.

Након завршене веома успјешне сезоне у НБА лиги и наступајуће љетње паузе, Никола Миротић је са својом супругом дошао у Црну Гору и посјетио свој родни град – Подгорицу, као и Саборни храм Христовог Васкрсења, како то често и чини.

Приликом посјете Саборном храму, Николу и његову супругу Нину дочекао је протојереј-ставрофор Драган Митровић, старјешина Саборног храма, пожељевши им добродошлицу.

http://fakti.org/njegosevi-srbi/miroticev-samar-djukanovicu-potpisao-peticiju-za-odbranu-srpskih-crkava-i-manastira

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар