Одабрано РС и матица

Монтенегрин Дармановић објавио да ће Црна Гора гласати за „Косово“ у Интерполу јер је то добро и за Србију

ЛИЧИ НА ЧОВЕКА, А ТВРДИ ДА МОНТЕНЕГРО СА СРБИЈОМ ИМА НАЈБОЉЕ ОДНОСЕ ОД ОСАМОТАЉЕЊА
  • Изиграва министра спољних послова, а није му ни пало на памет да то Србија може доживети као непријатељско држање. Али, и да јесте – свело би се на исто. Прекоокеанске инструкције су више него јасне: обавезно подржати пријем Косова, а објашњавајте како знате зашто је то добро и за Подгорицу, и за регион, и за Србију
  • У данашњој Европи су права браћа – Монтенегрини, усташоидни Хрвати и Украјинци који служе Америци као што су њихови очеви и дедови служили Хитлеру, све продајући се за потомке древних Сумера… Једино што је сумерско лудило отишло у прошлост даље од дукљанског

СРПСКА Црна Гора се кроз историју није савијала ни кад је била присиљена да се повија.

Титови Монтенегрини нису само издали своје српске претке него су на савијању правили и каријере и своју србофобску нацију.

Данашњи Монтенегрини отишли су у савијању до самог краја. Попут русофобских НАТО-Украјинаца. Па и једни и други говоре и оно што може да се смести само у главе припадника конвертитских и вештачких нација. Ево најсвежијег примера.

Монтенегро-министар спољних послова Црне Горе, Срђан Дармановић, изјавио је данас да су односи са Србијом најбољи од независности и истовремено поручио да ће његова држава гласати за пријем Приштине у чланство Интерпола!

Није му ни пало на памет да то Србија може доживети као непријатељско држање, а и да јесте – свело би се на исто. Прекоокеанске инструкције су више него јасне: обавезно подржати пријем Косова, а објашњавајте како знате зашто је то добро и за Подгорицу, и за регион и за Србију.

Зато је Дармановић – иако личи на људско биће – у наставку рекао:„Ми веома подржавамо напоре Србије да буде чланица Европске уније… Разлика у политикама двеју држава само је у томе што Србија није заинтересована за чланство у НАТО. Црна Гора ће гласати да Косово буде чланица Интерпола јер нема разлога за промену одлуке. Ми смо пријатељи обема странама, не желимо политичке тензије у региону, јер кад би их било ми смо као мала држава увек изложени”.

Србија има своје разлоге што подгоричком режиму не поручује да јој није пријатељ и да јој је лакше са неким непријатељима него са таквим `пријатељима`.

Дармановић је, иначе, овако наступио представљајући рад ресора на чијем је челу током протекле две године изразивши задовољство односима са државама региона и наводећи да су „односи са суседима стубови спољне политике”.

„Без сигурних и стабилних суседа, ни нама не може бити добро, зато им помажемо”, прецизирао је Дармановић.

Коментаришући односе са Србијом и чињеницу да њени највиши званичници, председник Александар Вучић и премијерка Ана Барнабић, нису долази у Црну Гору, Ђукановићев министар је поновио да су ти односи „најбољи и најстабилнијии од независности, а сарадња интензивна”.

За резолуцију поводом 100-годишњице Подоричке Скупштине, коју је парламенту предложила владајућа коалиција, оценио је да не  би требало да утиче на односе са Србијом, будући да је то, како је рекао, унутрашње политичко питање.

У данашњој Европи су права браћа – Монтенегрини, усташоидни Хрвати и Украјинци који служе Америци као што су њихови очеви и дедови служаили Хитлеру, све продајући се за портомке древних Сумера…

Једино што је сумерско лудило отишло у прошлост даље од дукљанског.

http://fakti.org/njegosevi-srbi/montenegrin-darmanovic-objavio-da-ce-crna-gora-glasati-za-kosovo-u-interpolu-jer-je-to-dobro-i-za-srbiju

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар