Одабрано РС и матица

Трифуновић: Дође Чанак са телохранитељима и рече да сам му увредио породицу, а он је осведочени мафијаш

„РЕКАО САМ МУ ДА НЕ ЖЕЛИМ ДА СЕ СА ЊИМ РУКУЈЕМ, А ОН МЕНИ – УВРЕДА ПОРОДИЦЕ, ТО КОШТА“
  • „Питао ме да ли је истина да сам рекао то о њему, а ја сам му одговорио да јесте и да је он Слободану Милошевићу говорио много горе ствари. Да му је претио да ће га обесити на Тргу“

ПРЕДСЕДНИК Покрета слободних грађана (ПСГ) Сергеј Трифуновић изјавио је да је лидер Лиге социјалдемократа Војводине Ненад Чанак данас, у пратњи два телохранитеља, дошао у просторије ПСГ у Београду и да се сусрет завршио тако што му је Чанак рекао да му је увредио породицу и „да то кошта“.

„Управо је у просторије ПСГ ушао Ненад Чанак. Са телохранитељима и драмским патосом: ‘Ја имам четворо деце и петоро унучади. Ви сте увредили моју породицу. А то кошта’. Окрену се и оде“, навео је Трифуновић на твитер-налогу.

У изјави агенцији Бета, Трифуновић је рекао да му је Чанак пришао са двојицом телохранитеља, након чега му је он рекао да не жели да се рукује са њим.

„Он ме је питао да ли је истина да сам рекао то о њему, а ја сам му одговорио да јесте и да је он Слободану Милошевићу говорио много горе ствари. Да му је претио да ће га обесити на Тргу“, рекао је Трифуновић и додао да му је Чанак одговорио да му је тиме увредио породицу и „да то кошта“.

„Не знам на шта је мислио али то је звучало као мафијашка претња. Ми живимо у мафијашкој држави а он је осведочени мафијаш“, рекао је Трифуновић.

Он је додао да му Чанак, осим тога, ништа друго није рекао.

Лидер ПСГ Сергеј Трифуновић оптужио је у суботу у Новом Саду лидера Лиге социјалдемократа Војводине Ненада Чанка да планира отцепљење Војводине и на његов рачун изнео више увреда као што су „дебело крме“ и „смрдљиво подло ђубре“.

Трифуновић је још рекао да је Чанак, заједно са Расимом Љајићем и Чедомиром Јовановићем, „лажни опозиционар“, који је још већи проблем за Србију од Александра Вучића.

http://fakti.org/serbian-point/trifunovic-dodje-canak-sa-telohraniteljima-i-rece-da-sam-mu-uvredio-porodicu-a-on-je-osvedoceni-mafijas

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар