Предсједник РС

Цвијановић: Кад немаш подршку народа, уздај се у ЦИК, Бореновића и Калабу

„УСПЈЕЛИ СУ ДА ОДРЖЕ И ИСТОРИЈСКИ НЕУСПЈЕШНУ ПРЕС-КОНФЕРЕНЦИЈУ У БЕОГРАДУ“
  • Предсједник Републике Српске Жељка ЦВИЈАНОВИЋ: Стигло нам је данас и директно признање госпође Смиљане Моравац Бабић, одборнице ПДП-а у Скупштини града Бањалука, да је аутентична вибер преписка у којој се захваљује ПДП-овом члану ЦИK-а Kалаби и партијском шефу Бореновићу на извршеном притиску на ЦИК

– ИМА ли краја саги званој ЦИK? Донијели су незакониту наредбу, онда је модификовали, али је опет нису учинили законитом, упитала је и указала предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић.

Истакла је да на то упозоравају стручна јавност, као и бивши и садашњи чланови ЦИK-а који су, како је истакла, професионалци „за разлику од оних који раде по налогу опозиције и странаца“.

– Стигло нам је данас и директно признање госпође Смиљане Моравац Бабић, одборнице ПДП-а у Скупштини града Бањалука, да је аутентична вибер преписка у којој се захваљује ПДП-овом члану ЦИK-а Kалаби и партијском шефу Бореновићу на извршеном притиску на ЦИК. Кад немаш подршку грађана, уздај се у ЦИК. Након свих ових манипулација – опозиционари су, поред протеста и одласка у ЦИK, успјели одржати и историјски неуспјешну прес конференцију у Београду, остављајући јавност у чуду количином бесмислених и опречних ставова – закључила је Цвијановић у објави на Инстаграму.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар