Предсједник РС

Додик: Америка неће уништити Српску, па макар ставила на црну листу и нерођену дјецу у мојој породици

„ДРАГО МИ ЈЕ ШТО СУ СА ТЕ СВОЈЕ ЛИСТЕ СКИНУЛИ СИНА РАДОВАНА КАРАЏИЋА“
  • Милорад ДОДИК: Изненађен сам једино што САД у јеку сукоба на Блиском истоку и Украјини, имају времена за моју породицу. Кад смо код породица, синова и кћери, мени и свјетској јавности је познато да је управо син америчког предсједника у средишту корупционашке афере

ПРЕДСЈЕДНИК Републике Српске Милорад Додик рекао је за Срну да САД ставе на „црну листу“ и нерођену дјецу његове породице, неће им проћи план уништења Републике Српске док је он предсједник Републике.

– Драго ми је што су с листе скинули сина Радована Караџића, и вјероватно у страху да на тој листи нема дјетета предсједника Републике Српске брже боље су ставили и мог сина и моју кћер – истакао је Додик.

На молбу Срне да прокоментарише то што су САД увеле санкције његовој дјеци, Игору и Горици, Додик је рекао да није зачуђен том одлуком знајући да амерички амбасадор у БиХ Мајкл Марфи бјесни по Сарајеву.

– Само сам изненађен да у јеку сукоба на Блиском истоку и Украјини, САД имају времена за моју породицу. Кад смо код породица, синова и кћери, мени и свјетској јавности је познато да је управо син америчког предсједника у средишту корупционашке афере – нагласио је предсједник Републике Српске.

(Срна)

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар