Предсједник РС

Додик: Бајден шири страх и призива рат, али Срби неће бити ничија монета за поткусуривање

АМЕРИЧКИ ЛИДЕР РЕКАО ДА ПРЕКИД ПОМОЋИ УКРАЈИНИ МОЖЕ ДОВЕСТИ ДО КРИЗЕ НА БАЛКАНУ
  • Предсједнику САД поручио: Једном су народи на овим просторима били наивни, туђе интересе ставили изнад својих и платили трагичну цијену. Највећу српски народ. Ми, Срби на Балкану опредијељени смо за мир, за сарадњу, за напредак. За остваривање ваших интереса сами сносите трошкове

ПРЕДСЈЕДНИК моћне Америке, Џозеф Бајден, обмањује јавност, шири страх и призива рат, поручио је предсједник Републике Српске Милорад Додик и поручио да Срби неће бити монета за било чије поткусуривање.

– Једном су народи на овим просторима били наивни, туђе интересе ставили изнад својих и платили трагичну цијену. Највећу српски народ. Ми, Срби на Балкану опредијељени смо за мир, за сарадњу, за напредак. За остваривање ваших интереса сами сносите трошкове – рекао је Додик.

– Зато престаните да говорите неистине, престаните да нас хушкате једне на друге. Имамо право на будућност у миру. У ствари, можете препоручити малом броју Европљана који вас још увијек слушају да БиХ заслужује почетак преговора са ЕУ.

Амерички предсједник Џозеф Бајден рекао је да би укидање финансијске помоћи Украјини могло довести до кризе у земљама Балкана.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар