Одабрано Предсједник РС

Додик: Бећировића у наклапањима може надмашити само Комшић

ОБОЈИЦА СЈЕДЕ У ПРЕДСЈЕДНИШТВУ БиХ И ОДАТЛЕ ПОТКОПАВАЈУ „ЕВРОПСКИ ПУТ“
  • Милорад ДОДИК: Жељка Комшића ће пјесмом испратити сви, а иза њега ће остати насамарени грађани које је добио својом лажном причом. Никада ништа није направио за БиХ, осим што је отео мјесто које припада Хрватима и то је једино по чему је познат

БОШЊАЧКОГ члана Предсједништва БиХ Дениса Бећировића у његовим наклапањима може надмашити само хрватски члан Предсједништва БиХ Жељко Комшић, рекао је предсједник Републике Српске Милорад Додик.

Навео је да нормалан човјек не може никако схватити шта они хоће. Како каже, сједе у Предсједништву и поткопавају европски пут да би се некоме додворили.

– Народ ти да повјерење и очекује да урадиш све да се иде напријед и ти то минираш и причаш о неком НАТО путу у вези с којим не постоји консензус или се, као Комшић, трудиш да обезвриједиш европски пут јер је јасно да нема никаквог НАТО пута – написао је предсједник Српске на свом налогу Икс.

Додик наводи да су Бећировић, за којег каже да је неуравнотежен и измишља одлуке које не постоје, и највећи грађанин од свих грађана Жељко Комшић, залутали у институције и да њихово лутање наноси велику штету БиХ.

– Комшића ће пјесмом испратити сви, а иза њега ће остати насамарени грађани које је добио својом лажном причом. Никада ништа није направио за БиХ, осим што је отео мјесто које припада Хрватима и то је једино по чему је познат – рекао је Додик.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар