Предсједник РС

Додик: Ђоковић, Вулета, Мајдов, одбојкашице, кошаркаши… то је Велика Србија од које Бећировићу клецају кољена

ПРЕДОЧИО МУ ДА СУ ФЕДЕРАЦИЈА БиХ И ХРВАТСКА ЕТНИЧКИ ОЧИШЋЕНЕ ОД СРБА“
  • Предсједник РС Милорад ДОДИК: Јдинство Срба је идеја мира, сарадње, заједничких културних вриједности и традиције. За Бећировића злочиначки, за нас сасвим нормалан пројекат. Разумијем ја његове комплексе, коријене и потискивање прошлости. Но, он би могао да се потруди да схвати да ми немамо његов проблем

ПРЕДСЈЕДНИК Републике Српске Милорад Додик изјавио је да се етничко чишћење Срба са подручја ФБиХ не може прикривати мантром о „Србима злочинцима који су свуда само чинили злочине а нигдје нису били жртве“.

– Денис Бећировић на покварен начин нам поручује данас да су Срби они који су чинили злочине, а да су више од 30.000 Срба само у БиХ побиле невладине организације. Одржавањем приче о једном кривцу, покушава се затрпати чињеница да су ФБиХ и Хрватска етнички очишћене од Срба. Кад год ком неталентованом јуноши политичару падне на памет да се испрси, он не зна ништа друго него за Велику Србију – истакао је Додик.

На молбу Срне да прокоментарише изјаву Бећировића да поједини званичници, попут предсједника Републике Српске поново призивају, како каже, злочиначки пројекат велике Србије, Додик је одговорио да су велика Србија Новак Ђоковић, Ивана Вулета, кошаркаши, одбојкашице, ватерполисти, Немања Мајдов…

– То је она Србија која је и велика и свјетска, од које Бећировићу клецају кољена – нагласио је Додик.

Он је навео да је јединство Срба на овим просторима идеја мира, сарадње, заједницких културних вриједности и традиције.

– За Бећировића злочиначки, за нас сасвим нормалан пројекат. Разумијем ја његове комплексе, коријене и потискивање прошлости. Но, он би могао да се потруди да схвати да ми немамо његов проблем – рекао је Додик.

(Срна)

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар