Предсједник РС Фото

Додик ловцима отпјево и „Не може нам нико ништа“ коју неки сматрају његовом `химном`

У ШИПОВУ ОДРЖАНА 37. ТРАДИЦИОНАЛНА „ХАЈКА НА ВУКА“, АЛИ НИЈЕ БИЛО КАО СВАКЕ ГОДИНЕ

ЛОВАЧКО удружење „Тетријеб“ Шипово и ове године је у сарадњи са ШГ „Горица“ и општином Шипово организовало 37. традиционалну ловачку манифестацију „Хајка на вука“.

Била би то ловачка манифестација која се ни по чему не би разликовала од претходних, да њен почасни гост није био предсједник Републике Српске и лидер СНСД Милорад Додик.

Манифестација је дружељубивог карактера, а настала је побратимством ловачких удружења „Тетријеб“ Шипово и „Јединство“ Перлез из Србије.

И ове године Ловачко удружење „Тетријеб“ угостило је многобројне љубитеље лова, међу којима и најпознатије ловце међу домаћим политичарима.

Од раније је познато да су високопозиционирани чланови СНСД-а, Небојша Радмановић, посланик у Дому народа БиХ и Џерард Селман, предсједник Уставног суда РС, страствени ловци.

Ове године је ловачку униформу обукао и придружио им се и Милорад Додик, предсједник Републике Српске. Домаћин му је био начелник Шипова Милан Ковач, иначе његов кум.

Додик није пропустио прилику да запјева ловцима уз срнећи паприкаш и телетину, па се на репертоару од 5-6 пјесама нашла „Миљацка“, али и његова химна „Не може нам нико ништа“.

https://vijesti.ba//clanak/394527/dodik-u-lovu-u-sipovu-red-hrane-red-pjesme

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар