Одабрано Предсједник РС

Додик: Може ли неко замислити да Бореновић брани интерес српског народа?

САМО КАРИКАТУРЕ ПОПУТ ЊЕГА МОГУ ДА ТВРДЕ ДА БИ СРПСКА БИЛА У ЕУ ДА ЈЕ ПДП У ВЛАСТИ СА „ТРОЈКОМ“
  • „Наравно да не може. Зна и он сам шта народ мисли о њему… Зато се препустио својој свакидашњој јадиковки о Милораду Додику који је наводно проблем“

ПРИЧА опозиције која би Републику Српску/БиХ увела у ЕУ само да је „тројка“ изабрала њих, а не Додика, спада у домен научне фантастике, рекао је предсједник Републике Српске.

Додик је на свом налогу Икс упитао: да ли неко може замислити Бореновића да преузме одговорност и да се одрекне личног комодитета због Републике Српске или да се кандидује за неку од најодговорнијих позиција и да брани интерес српског народа, да покаже одговoрност као предсједник странке? И указао:

– Наравно да не може. Зна и он сам шта народ мисли о њему, зато и препушта другима, јер реално не треба пуно да буде бољи од Бореновића. Сад је у проблему, нема више коме ни препустити, па се препустио својој свакидашњој јадиковки о Милораду Додику који је наводно проблем – написао је Додик.

Навео је да једино може да прича по сарајевским телевизијама о Милораду Додику јер ништа паметно ни о ПДП-у ни о себи не може ни рећи.

– То лицемјерство да један дан подносе иницијативе да се осуди формирање власти с представницима из Федерације, а да други дан поручи да би Српска сад била у ЕУ само да је ПДП са „тројком“, својствена је и приличи само таквим карикатурама попут Бранислава Бореновића – написао је Додик.

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар