Предсједник РС

Додик: Нећемо дозволити блокирање путева – мјере предузимамо од данас

ХУЛИГАНИМА НАЗВАО УЧЕСНИКЕ ПРОТЕСТА КОЈИ СУ ПРЕТРЕСАЛИ ВОЗИЛО ХИТНЕ ПОМОЋИ
  • Онај ко хоће да протестује, мора да то најави, онај ко не поштује – мора да сноси санкције и одговара за оно што је онемогућио друге у остваривању својих циљева“

ПРЕДСЈЕДНИК Републике Српске Милорад Додик оцијенио је данас срамним недавни претрес возила Хитне помоћи током протеста у Бањалуци због високих цијена горива.

Додик је нагласио да је било срамно да се провјеравају кола Хитне помоћи.

То су хулигани. Ко су они да то раде и провјеравају да ли има неко у колима Хитне? Ко су они? Љекари? Тај хаос се неће дозволити. Поручујем грађанима да нећемо дозволити закрчење улица. Ми ћемо учинити све што будемо могли, сваку врсту мјере и нека очекују то већ од данас“, рекао је Додик за РТРС.

Он је навео да очекује и тражи од надлежних органа државе да се поштују закони, те је поручио грађанима Српске да имају повјерења у институције.

Онај ко хоће да протестује, мора да то најави, онај ко не поштује – мора да сноси санкције и одговара за оно што је онемогућио друге у остваривању својих циљева“, рекао је Додик.

Претрес и заустављање возила Хитне помоћи су се, према извјештајима медија, десили у недјељу, 10. јуна, код Приједорске петље.

(Срна)

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар