Предсједник РС

Додик: Одређени број Срба у ОБА има директан задатак да дискредитује и криминализује Српску

„МНОГИ ОД ЊИХ СУ РОДБИНСКИ ИЛИ ПРИЈАТЕЉСКИ ПОВЕЗАНИ СА ВРХОВИМА ОПОЗИЦИОНИХ СТРАНАКА“
  • „Ми имамо све податке о томе ко су ти људи и на који начин раде тај прљави посао, а када буде прави тренутак то ћемо све детаљно објавити и презентовати јавности. Нека у то буду сигурни“

ПРЕДСЈЕДНИК Републике Српске Милорад Додик изјавио је да је упознат са тим да „одређени број Срба из структуре Обавјештајно-безбједносне агенције (ОБА) има директне задатке на дискредитацији и криминализацији Републике Српске“.

Предсјадник Српске је додао да они раде на креирању лажних прича о томе „како тобоже у Српској постоје неке безбједносно опасне групације или појединци, што је све потпуно измишљено“.

Додик је нагласио да су многи од тих људи родбински или пријатељски повезани са људима из врха опозиционих странака и у том смислу су инсталирани у ОБА како би злоупотребљавали службу ради класичног политичког обрачуна и наношења штете Републици Српској и њеном руководству.

„Ми имамо све податке о томе ко су ти људи и на који начин раде тај прљави посао, а када буде прави тренутак то ћемо све детаљно објавити и презентовати јавности. Нека у то буду сигурни“, поручио је предсједник Републике.

(Срна)

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар