Главно Предсједник РС

Додик: РТС поступио у форми сачекуше – искрени сам поштовалац Новака Ђоковића. И као човјека и као тенисера

„ИЗВИЊАВАМ СЕ АКО ЈЕ СПЕКУЛАТИВНИ ПРИКАЗ НА МРЕЖАМА ПОВРИЈЕДИО ПОРОДИЦУ ЂОКОВИЋ – МЕНЕ ЈЕСТЕ“
  • Наставићу да поштујем и уважавам успјех непоновљивог Новака Ђоковића и да као и до сада поштујем и цијеним његову породицу. Завршићемо све договоре у вези са турниром Српска опен. Драго ми је што сам упознао менаџерске и руководеће способности Ђорђа Ђоковића и остајем веома захвалан на чињеници да је турнир ове године одржан у Бањалуци
  • Хвала РТС-у за моју непроспавану ноћ. Не могу да вјерујем да су то урадили на овако гнусан начин. Желим сву срећу њему Новаку и његовој породици. Срђану и Ђорђу успјех у свему

ПРЕДСЈЕДНИК Републике Српске Милорад Додик изјавио је да се Радио-телевизија Србије дјелујући из засједе, из њима знаних разлога, одлучила на крајње непрофесионалан начин, да дјелује у форми сачекуше и тиме пољуља његово иначе високо повјерење у ту националну медијску кућу.

– Гостујући у синоћњој емисији „Око“ РТС-а изнио сам свој став о свим постављеним питањима, отворено, јасно, прецизно као и увијек. Мој однос према водитељу емисије /Горислав/ Папићу остаје пун поштовања и уважавања. Породица Ђоковић је часна, али изложена разним непријатностима и подметањима од оног дијела Србије који не може да јој опрости успјех – истакао је Додик.

Предсједник Републике је нагласио да се из дијела који се појавио на друштвеним мрежама, а који је дио кратког разговора са водитељом Папићем пред сами почетак снимања емисије, јасно види да говори о појединим члановима тима који нису били на висини задатка, ни у припреми ни у току турнира.

– Жао ми је што сам овим поводом доживио разочарење у РТС. Наставићу да поштујем и уважавам успјех непоновљивог Новака Ђоковића и да као и до сада поштујем и цијеним његову породицу. Завршићемо све договоре у вези са турниром Српска опен. Драго ми је што сам упознао менаџерске и руководеће способности Ђорђа Ђоковића и остајем веома захвалан на чињеници да је турнир ове године одржан у Бањалуци. Извињавам се ако је спекултивни приказ на мрежама повриједио чланове породице Ђоковић. Мене јесте. Хвала РТС-у за моју непроспавану ноћ. Не могу да вјерујем да су то урадили на овако гнусан начин. Као искрени поштовалац Новака Ђоковића и као тенисера и као човјека, желим сву срећу њему и његовој породици. Срђану и Ђорђу успјех у свему – поручио је Додик.

Он је навео да ће у њему увијек имати пријатеља и поштоваоца, и да тај његов однос према породици Ђоковић неће моћи да угрозе никаква подметања и медијски непрофесионализам.

– РТС је изгубила некога ко је, нажалост, мислио да има наде за професионализам у медијима – закључио је предсједник Републике Српске.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар