Предсједник РС

Додик: Вјера у Васкрсење, добро и правду утврђује нас у истини да зло нема посљедњу ријеч

ПРЕДСЈЕДНИК РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ: СРБИЈА НАМ ЈЕ СНАЖАН ОСЛОНАЦ
  • „Сабрани у храмовима и у топлини наших домова, сједињени у љепоти комшијских и пријатељских односа, стичемо личну и колективну снагу. Стога, нека Васкрсење Христово свима донесе тако потребну радост и утјеху“

ПРЕДСЈЕДНИК Републике Српске Милорад Додик рекао је да је Србија снажан ослонац Републици Српској.

Додик је навео да је током ове седмице присуствовао церемонији почетка изградње националног фудбалског стадиона у Београду.

– Ово је још један велики успјех Србије која је нама из Републике Српске снажан ослонац и на чију подршку увијек можемо рачунати – написао је Додик на мрежи Икс.

Предсједник Српске је поводом највећег хришћанског празника – Васкрсења Господа Исуса Христа, упућтио срдачне честитке Његовој светости патријарху српском господину Порфирију, митрополитима, епископима, свештенству, монаштву и свим православним вјерницима:

– Желим да ово празнично вријеме дочекате и проведете у духу вјековне традиције нашег народа. У околностима у којима живимо, вјера у васкрсење, у добро и правду јесте оно што треба да нас свакодневно снажи, те да нас утврди у истини да зло нема посљедњу ријеч.

Додик је навео да сви православни празници, а свакако и Васкрс, упућују на породичне вриједности које нас окупљају и које су нас одржале.

– Сабрани у храмовима и у топлини наших домова, сједињени у љепоти комшијских и пријатељских односа, стичемо личну и колективну снагу. Стога, нека Васкрсење Христово свима донесе тако потребну радост и утјеху – наводи Додик.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар