Предсједник РС

Додик: Загрљај Шмита и Хелеза – људи опасних намјера и болесних амбиција

НАГЛАСИО: ДВОЈАЦ БЕЗ СКРУПУЛА - СЛИКА ПОТОНУЋА БиХ И ОПОМЕНА БОШЊАЦИМА
  • Предсједник РС: Парадигма БиХ у једној фотографији. Срдачан загрљај лажног Шмита и Хелеза. Широк осмијех и одсуство срамоте. Први који се лажно представља као чувар мира и други који нескривено призива рат. Сигурно је Шмит посавјетовао Зукану да се од Сарајева до Брисела најбрже стиже тако што ће као „освједочени миротворац“, Атила 21. вијека, прегазити све на том путу

ПРЕДСЈЕДНИК Републике Српске Милорад Додик прокоментарисао је фотографију на којој се налазе Кристијан Шмит и министар одбране у Савјету министара БиХ Зукан Хелез.

– Парадигма БиХ у једној фотографији. Срдачан загрљај лажног Шмита и Хелеза. Широк осмијех и одсуство срамоте. Први који се лажно представља као чувар мира и други који нескривено призива рат. Вјероватно је овај први другоме „оштро“ саопштио да су пријетње темељ демократије, да је призивање рата оличење миротворства, да је мржња основ суживота – истакао је Додик на друштвеној мрежи Икс.

Како је навео, ЕУ пут БиХ тешко да је заобиђен у том искреном и пријатељском ћаскању.

– Сигурно је Шмит посавјетовао Зукана да се од Сарајева до Брисела најбрже стиже тако што ће као „освједочени миротворац“, Атила 21. вијека, прегазити све на том путу. Пут до звијезда посут је трњем. А њих двојица из најмрачније прошлости желе да се вину у висине – додаје Додик.

Истакао је да је ова фотографија „музеј тамне стране Европе“.

– Људи опасних намјера, болесних амбиција, без скрупула и моралних стега. Слика потонућа БиХ. Опомена Бошњацима – напомиње Додик.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар