Одабрано Предсједник РС

Додик Звиздићу: Муслимани се највише противе да БиХ буде суверена и да постане чланица ЕУ

НАГЛАСИО ДА СТРАНЦЕ ПОДАНИШТВОМ ПРЕВУКУ НА СВОЈУ СТРАНУ И ОНДА ЗАГОРЧАВАЈУ ЖИВОТ СРБИМА
  • „БиХ не може бити суверена са страним судијама, нити таква може у ЕУ. То је њихово највеће лицемјерство и подвала. Једно искључује друго“

Извор: РТРС

ПРЕДСЈЕДНИК Републике Српске Милорад Додик истакао је данас да се муслимани највише противе да БиХ буде суверена и да као таква једног дана постане чланица ЕУ, те указао да нико ко је опредијељен за европске интеграције не би могао да пристане на то да илегалац у БиХ доноси законе.

– Свако ко је `хиљаду одсто опредијељен за европске интеграције, за европске вриједности` никада не би могао пристати на то да илегалац овдје доноси законе и да то правда. /Замјенику предсједавајућег Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ Денису/ Звиздићу би било боље да гарантује да ће поштовати Устав БиХ – написао је Додик на друштвеној платформи Икс.

Предсједник Српске је нагласио да БиХ не може бити суверена са страним судијама, нити таква може у ЕУ.

– То је њихово највеће лицемјерство и подвала. Једно искључује друго и из тога је јасно да се муслимани највише противе да БиХ буде суверена и да као таква једног дана постане чланица ЕУ – навео је Додик.

Указао је да се поданички однос муслимана огледа у томе да ће успјети да сваког странца приволе на своју страну и онда загорчају живот Србима у Српској и Хрватима у ФБиХ.

– Они не схватају да све што покушавају да направе Српској – то раде БиХ – нагласио је Додик.

Звиздић је за ФТВ рекао да „гарантује да су странке тројке у потпуности, хиљаду одсто опредијељене за европске интеграције, за европске вриједности и европску тековину“, а да је „искрена опредијељеност Додика за европске интеграције на нижем нивоу него код Пинокија“.

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар