Одабрано Предсједник РС

Мајдов: Подржавам предсједника Додика у вођењу Српске најбољим путем

ПРЕДСЈЕДНИК РС ПРИРЕДИО ПРИЈЕМ СВЈЕТСКОМ И ЕВРОПСКОМ ЏУДО-ШАМПИОНУ И ЊЕГОВОЈ ПОРОДИЦИ
  • Милорад ДОДИК: Нема бољих амбасадора за Српску и српски народ од оваквих узорних спортиста. Наша је дужност да такви успјеси не буду заобиђени, а Мајдов заслужује највеће признање. Планирам да њему и екипи додијелим одликовање поводом Дана Републике, јер они то заслужују
  • Немања МАЈДОВ: Мало је људи који подржавају спортисте као Додик од којег се може много тога научити. Ми смо најбољи амбасадори Српске и Срба, трудимо се и трудићемо се на том плану

У ПАЛАТИ Републике у Бањалуци уприличен је пријем за европског и свјетског првака у џудоу Немању Мајдова који је уприличио предсједник Републике Српске Милорад Додик.

Пријему су присуствовали и чланови породице Немање Мајдова.

Предсједник Републике Српске Милорад Додик рекао је да је европски и свјетски првак у џудоу Немања Мајдов из Источног Сарајева најбољи амбасадор Српске и српског народа.

У обраћању на пријему који је уприличио за овог спортисту у Палати Српске, Додик је рекао да је Мајдову честитао старе и пожелио нове успјехе на предстојећим такмичењима.

– Нема бољих амбасадора за Српску и српски народ од оваквих узорних спортиста. Наша је дужност да такви успјеси не буду заобиђени, а Мајдов заслужује највеће признање. Планирам да њему и екипи додијелим одликовање поводом Дана Републике, јер они то заслужују – рекао је Додик.

Предсједник Српске је навео да би једна од спортских дворана у Српској и тренинг центар на Јахорини требали да понесу име овог спортисте.

Мајдов је истакао да га је предсједник Српске увијек снажно подржавао, што му је много значило за остварене спортске успјехе.

– Мало је људи као Додик који овако подржавају спортисте и од њега се може много тога научити. Ми смо најбољи амбасадори Српске и Срба, трудимо се и трудићемо се на том плану – рекао је Мајдов и додао да подржава предсједника Републике у вођењу Српске најбољим путем.

Репрезентативац Србије у џудоу Немања Мајдов, који је родом из Источног Сарајева, постао је 5. новембра првак Европе у категорији до 90 килограма.

Мајдов је у великом финалу савладао Грузијца Лашу Бекаурија послије исцрпљујуће борбе која је отишла дубоко у златни поен ипоном и тако стигао до европске круне.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар