Предсједник РС

Скупштина Српске усваја извјештај Међународне комисије са закључком: геноцида у Сребреници није било

ПРЕДСЈЕДНИК РС МИЛОРАД ДОДИК ПОЗВАО ДА ТО УЧИНИ НА СЈЕДНИЦИ 18. АПРИЛА
  • Истовремено позвао на велики митинг српског народа на Тргу Крајине у Бањалуци са којег ће бити поручено да су Срби посвећени својој слободи и одбрани своје будућности
  • ДОДИК: Са тог митинга јасно ћемо поручити да не можемо да живимо са муслиманима, односно Бошњацима који нас упорно клевећу и намећу нам одговорност тамо гдје не постоји

ПРЕДСЈЕДНИК Републике Српске Милорад Додик позвао је да у четвртак, 18. априла у Народној скупштини Републике Српске буде усвојен извјештај Међународне комисије за Сребреницу, а након тога и на присуство великом митингу српског народа на Тргу Крајине у Бањалуци са којег ће бити поручено да су Срби посвећени својој слободи и одбрани своје будућности.

Додик је у телефонској изјави Срни из Атине навео да ће на том скупу бити указано да су сви они из српског народа који су починили злочине у прошлом рату осуђени и утамничени и да је хајка која се врши над српским народом превршила сваку мјеру.

– Са овог митинга јасно ћемо поручити да не можемо да живимо са муслиманима, односно Бошњацима који нас упорно клевећу и намећу нам одговорност тамо гдје не постоји – поручио је Додик.

Он је напоменуо да Срби морају да буду свјесни ситуације у којој се налази српски народ и Република Српска.

– Стога позивам да у четвртак у Народној скупштини Републике Српске усвојимо заједно извјештај Међународне комисије за Сребреницу, а да се послије подне окупимо на великом народном митингу – нагласио је Додик.

Он је навео да ће митинг који је заказан за 18.00 часова на Тргу крајине бити велики митинг слободарског српског народа који ће поручити да су Срби частан, поштен, историјски народ.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар