РС и матица

Адвокат Стојковић и „Ослобођење“ би да дискредитују русководства Србије и Српске

СЊЕЖАНА НОВАКОВИЋ-БУРСАЋ: ЧИНЕ ТО НА КРИЛИМА РУСОФОБИЈЕ, АЛИ ЈЕ ЛАЖ - ЛАЖ
  • „Забринуло се „Ослобођење“ и извјесни адвокат Чедомир да неки „финансирају кампање против интереса српског народа“ па смишљају спискове агената и издајника… Браво Чедомире, све добро написа ал’ ти не пролази замјена теза код овог народа и у овом тренутку“

ЦИЉ изјаве адвоката Чедомира Стојковића за „Ослобођење“ да Руси „финансирају кампање против интереса српског народа“ – дискредитација је српског руководства у Србији и Републици Српској на крилима актуелне русофобије, написала је на свом Твитер налогу Сњежана Новаковић Бурсаћ, делегат у Дому народа Парламентарне скупштине БиХ.

– Забринуло се „Ослобођење“ и извјесни адвокат Чедомир да неки „финансирају кампање против интереса српског народа“ па смишљају спискове агената и издајника… Браво Чедомире, све добро написа ал’ ти не пролази замјена теза код овог народа и у овом тренутку – написала је Бурсаћева на Твитеру.

Она је навела да је позамашан списак оних који, за добру апанажу, пишу измишљотине које преноси тачно одређена група медија.

– Циљ је више него јасан – дискредитација српског руководства у Србији и Републици Српској на крилима актуелне русофобије. Лаж је лаж, а овакви ће да наставе свој „посао“ – додала је Бурсаћева.

Сњежана Новаковић Бурсаћ

Оснивач Групе октобар из Србије, која је објавила спискове са именима „руских агената“, Чедомир Стојковић, рекао је за сарајевско „Ослобођење“ да „користећи свој утицај кроз НИС и гас, Русија већ деценијама злоупотребљава законе Србије рушећи сваки покушај изградње демократије“.

Одговарајући на питање како то Русија чини, Стојковић је рекао да „они финансирају кампање против српског народа са намером да га одвоје од Европе и многи издајници су се понијели за тим руским парама“.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар