РС и матица

Додик: Нијемци не дају да Срби на овим просторима остваре српско јединство и слободу

ПРЕДСЈЕДНИК РС ГОВОРИО У НИШУ НА ЦЕНТРАЛНОЈ МАНИФЕСТАЦИЈИ ДАНА СРПСКОГ ЈЕДИНСТВА И ЗАСТАВЕ
  • „Срби морају да буду јединствени око својих институција и око Вучића. Ја свједочим овдје да је Вучић учинио све да Србију постави на право мјесто. Ми желимо да живимо са другима у миру“

ПРИПАДАМ српском народу и не припадам „босанским Србима“, и увијек желе да разбију наше национално јединство, да признамо и дамо све оно што имамо да бисмо се некоме допали, а тако не може, изјавио је предсједник Српске Милорад Додик на централној манифестацији обиљежавања Дана српског јединства у Нишу.

Додик је нагласио да „Нијемци не дају да Срби на овим просторима остваре оно што данас обиљежавају – српско јединство, слободу и националну заставу“.

– Прије четири године донесена је одлука да се овај дан обиљежава јер нисмо обиљежавали дан пробоја Солунског фронта. То је била идеја предсједника Србије Александра Вучића и он има државнички поглед на ствари – рекао је Додик.

Додик је поручио да нам је потребан мир, као и да не смијемо да се одрекнемо онога што смо.

– Срби морају да буду јединствени око својих институција и око Вучића. Ја свједочим овдје да је Вучић учинио све да Србију постави на право мјесто. Ми желимо да живимо са другима у миру – рекао је Додик.

Подсјетимо, Република Српска и Србија славе 15. септембар – Дан српског јединства, слободе и националне заставе.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар