РС и матица

Додик: Српска и њен народ су уз Вучића и наше људе на Косову и Метохији

ПРЕДСЈЕДНИК СРБИЈЕ НАЈАВИО ДА ЋЕ СЕ НАРЕДНИХ ДАНА ОГЛАШАВАТИ О „СВИМ ДОГАЂАЈИМА“
  • Александар ВУЧИЋ Србима на Космету поручио да ће Србија увијек бити уз њих: „Многи су мислили да је то нека политичка парола. Није! Нема предаје! Браћо и сестре, Србија је уз вас!“
  • Милорад ДОДИК: У Српској се будно прати и ароганција са којом странци покушавају да мотивишу Куртија и остале да на насилан начин ударе на Србе на Косову и на њихове оправдане захтјеве

ПРЕДСЈЕДНИК Србије Александар Вучић захвалио је предсједнику Републике Српске Милораду Додику и Србима у Српској за подршку коју су пружили Србији и сународницима на Косову и Метохији.

Вучић се, након састанка са Његовом светошћу патријархом српским Порфиријем захвалио и на патријарховим ријечима утјехе и молитвама подршке и помоћи Србима на Космету.

Он је најавио да ће се данас и наредних дана оглашавати о свим предстојећим догађајима, те Србима на Космету поручио да ће Србија увијек бити уз њих.

– Многи су мислили да је то нека политичка парола. Није! Нема предаје! Браћо и сестре, Србија је уз вас! Хвала вам и хвала Вама Ваша светости – рекао Вучић, на заједничкој конференцији за новинаре у згради Патријаршије у Београду.

Предсједник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да су Република Српска и њен народ уз предсједника Србије Александра Вучића и уз људе на Косову и Метохији.

Додик је истакао да у Републици Српској будно прате начин и ароганцију којом странци покушавају да мотивишу премијера привремених институција у Приштини Аљбина Куртија и остале да би на насилан начин ударили на оправдане захтјеве и на саме Србе на Косову.

Полиција самопроглашеног Косова јуче је онемогућила српском патријарху да посјети Пећку патријаршију уочи Божића.

(Срна)

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар