РС и матица

Гашић: Куртијев списак је – списак за одстрел, али ће Србија заштитити свој народ на КиМ

НАГЛАСИО: НИКАКВИ СПИСКОВИ НАС НЕЋЕ НИ СПРЕЧИТИ НИ УПЛАШИТИ
  • Министар унутрашњих послова Србије Братислав ГАШИЋ: Спсисак Куртијевог трбухозборца Арменда Мује још један је показатељ да представници привремених институција у Приштини никада неће оставити Србе на миру. На том списку се поред председника Вучића, његовог сина Данила и брата Андреја налазим и ја

МИНИСТАР унутрашњих послова Србије Братислав Гашић поручио је да никакви спискови, попут оног који објавило „Самоопредјељење“ Аљбина Куртија, неће спријечити Србију да одбрани свој народ на Косову и Метохији.

Гашић је навео да нови списак непожељних Срба који је објавило „Самоопредјељење“ Аљбина Куртија није ништа друго него „списак за одстрел“.

Он је оцијенио да су константне провокације и пријетње „Куртијевог трбухозборца Арменда Мује још један показатељ да представници привремених институција у Приштини никада неће оставити Србе на миру“.

– Данашњи списак који је Муја објавио није ништа друго него списак за одстрел. Списак на којем се, између осталог, поред предсједника /Србије Александра/ Вучића, његовог сина Данила и брата Андреја налазим и ја – навео је Гашић.

Он је додао да би Муја требало би да зна да се никада не пријети празном пушком, објављено је на сајту Министарства унутрашњих послова.

– Никакви спискови нас неће спречити и уплашити да одбранимо свој народ на Косову и Метохији и увек ћемо бити ту да га заштитимо – нагласио је Гашић.

Посланик Куртијевог „Самоопредјељења“ Арменд Муја објавио је раније данас на Фејсбуку списак са називима, како је навео, „српских криминалних организација и њихових руководилаца“, тражећи њихово хапшење.

(Срна)

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар