РС и матица

Кустурица: Сада се пандемија користи за уништавање малих држава и народа

СРБИЈА СВАКЕ ГОДИНЕ ИМА 35.000 ВИШЕ УМРЛИХ НЕГО РОЂЕНИХ, АЛИ ЗАТО – 140.000 АБОРТУСА
  • „Ако се постави питање – шта је важније за Србију, заштита ћирилице или истополни бракови, одговор је, наравно, – ћирилица. Али, нико се не усуђује да тај закон донесе, што јасно указује на то да су магистрални правци развоја, укључујући војску, полицију и остало, одређени споља, нису самобитно српски“

„САДА се, под маском пандемије, обавља оно што је челник Светског економског форума у Давосу, Клаус Шваб, назвао „велики ресет“.

Западне силе настоје, скоро униформно, да, преко својих средстава масовног информисања и на друге начине, спроведу масовну кампању и фактички остваре депопулацију становништва.

На основу унакаженог марксизма, они стварају нову левичарску оријентацију која у живот спроводи све што се може назвати уништењем држава и малих народа. О томе говори статистика.

Срби сваке године имају 35 хиљада више умрлих него рођених, изврши се 140 хиљада абортуса, а код нас се води расправа о закону о истополним браковима.

Ако се коцкице споје, испада да, чак и кад би хомосексуалци и лезбејке могли да усвајају децу, остаје питање: а коју децу ће усвајати?

Свакако ону која ће, у све већем броју, стизати са Истока, из области захваћених „ратним пожаром“, и којима су отворене најмоћније силе Запада, да би, по свему судећи, Западна Европа била уништена, са чиме се она, на сваки могући начин, и слаже“.

Да се наставак распада Југославије збива у Србији, види се и по томе што ми немамо закон о заштити ћирилице.

Ако се постави питање – шта је важније за Србију, заштита ћирилице или истополни бракови, одговор је, наравно, – ћирилица. Али, нико се не усуђује да тај закон донесе, што јасно указује на то да су магистрални правци развоја, укључујући војску, полицију и остало, одређени споља, нису самобитно српски.

Све се то одвија под различитим изговорима“.

(изјава Емира Кустурице поводом намjере власти да донесе закон о истополним „браковима“)

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар