РС и матица

Станивуковић позвао све Бањалучане да дођу на велики народни митинг „Српска те зове“

ЗА СЕБЕ РЕКАО: „ДОЛАЗИМ КАО СРБИН И ПРАВОСЛАВАЦ, КАО ЧОВЈЕК И ГРАДОНАЧЕЛНИК“
  • Нагласио да ће посланици ПДП-а подржати усвајање извјештаја Међународне комисије за Сребреницу и додао: „Нема ни политике, ни политичке странке која може да има супротно мишљење од тога да ми нисмо геноцидан народ, да смо ми проживјели жртву, да смо ми ти који су страдали“

Извор: РТРС

ГРАДОНАЧЕЛНИК Бањалуке Драшко Станивуковић рекао је данас да ће доћи на велики народни митинг „Српска те зове“, који ће у четвртак бити одржан у Бањалуци.

– Долазим прво као Србин, православац, долазим као човјек, долазим и као градоначелник. Позивам се Бањалучане да дођу. Свим својим бићем сам за одбрану националних интереса свог народа, да заштитимо имовину Републике Српске не гледајући формално-правно ко којој позицији припада, има тема у којима то није важно – рекао је Станивуковић.

Он је истакао да је ово национална тема и позвао све грађане да дођу на митинг.

– Наравно да је моја дужност да будем тамо гдје год је потребно и да дам свој максимални допринос. Моја дужност је да позовем све Бањалучане, све наше грађане, не само из Бањалуке, цијеле Републике Српске, али ја као домаћин у Бањалуци имам свакако највећу одговорност. Овим путем позивам да се одазовемо на скуп који говори да требамо да будемо сви јединствени, да нема ни политике, ни политичке странке која може да има супротно мишљење од тога да ми нисмо геноцидан народ, да смо ми проживјели жртву, да смо ми ти који су страдали – рекао је Станивуковић.

Он је рекао да ће посланици ПДП-а подржати усвајање извјештаја Међународне комисије за Сребреницу у Народној скупштини Републике Српске.

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар