РС и матица

Стефановић: Хтели су да руше зграду Народне скупштине, повредили су 43 полицајца

„НЕДОПУСТИВИ СУ НАПАДИ НА ПОЛИЦАЈЦЕ КОЈИ НЕ ДАЈУ ДА СЕ ГАЗЕ ЗАКОНИ НАШЕ ЗЕМЉЕ“
  • Министар унутрашњих послова Србије Небојша СТЕФАНОВИЋ: Свако има право да протестује, али нема право да каменицама засипа полицијске службенике. Неки хулигани су очигледно мислили да је разбијање глава припадника МУП-а пожељно и нормално понашање

МИНИСТАР унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас да „недопустиви напади на полицајце, који свакодневно брину о безбедности грађана Србије и раде један од најтежих послова“.

„Свако има право да протестује, али нема право да каменицама засипа полицијске службенике. Синоћ су чак 43 полицијска службеника повређена, јер су неки хулигани очигледно мислили да је разбијање глава припадника МУП-а пожељно и нормално понашање“ навео је Стефановић у саопштењу.

Небојша Стефановић

Он је истакао да група насилника није показала ни трунку поштовања према полицајцима, хтјели су да руше зграду Народне скупштине, палили су аутомобиле и контејнере, ломили Београд, и да ће такво понашање увек наићи на оштру реакцију полиције.

„Подржавам све припаднике Министарства унутрашњих послова, јер су то људи који су увек штитили безбедност Србије, а то ће чинити и убудуће и неће дозволити било коме да гази законе наше земље“, наведено је у саопштењу.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар