РС и матица

Вучевић нови предсједник СНС: Улазимо у Народни покрет за државу, стојимо уз Вучића

ВУЧИЋ: СНС ЈЕ НОСЕЋИ СТУБ НЕЗАВИСНЕ СРПСКЕ ПОЛИТИКЕ – ЖЕЛЕ ДА ГА СРУШЕ СТРАНЕ СЛУЖБЕ И ЛАЖНЕ ЕЛИТЕ
  • Милош ВУЧЕВИЋ: Очекујем да ће 24. јуна бити изабрано ново руководство странке. Онда бисмо се већ крајем јуна укључили у велики, патриотски народни покрет. Покрет који разумемо као позив и јачање тог политичког фронта за одбрану наше отаџбине у врло тешким временима

MИНИСТАР одбране Србије – Милош Вучевић – изабран је за новог предсједника Српсдке напредне странке.

Вучевић је изабран на ванредној скупштини СНС-а.

За функцију новог предсједника СНС-а предложио га је досадашњи лидер странке Александар Вучић.

Вучевић је након скупштине СНС у Крагујевцу најавио да ће странка узети учешће у формирању народног покрета:

„СНС је подржала предлог досадашњег председника странке и председника државе (Александра Вучића) да узмемо учешће у формирању Народног покрета и мислим да ћете много конкретније моћи да видите крајем јуна, по том питању“.

Према његовим ријечима, очекује да ће 24. јуна бити изабрано ново руководство странке.

„Онда бисмо се, верујем, већ крајем јуна укључили у велики, патриотски народни покрет. Покрет који разумемо као позив и јачање тог политичког фронта за одбрану наше отаџбине у врло тешким временима“, навео је Вучевић.

Он је захвалио Вучићу на подршци за његову кандидатуру за председника СНС, наводећи да то није дискотинуитет већ отварање новог поглавља у истој књизи:

„Наша политика се неће мењати. Ми остајемо странка која јесте мотор развоја наше отаџбине, али и странка која чува, негује традиционалне вредности српског народа, свих грађана Србије“.

Истакао је да ће СНС бити најпоузданији партнер предсједнику Србије Александру Вучићу који је изјавио да „стране службе и лажне елите“ желе да сруше СНС као „носећи стуб независне и самосталне српске политике“.

У говору делегатима ванредне Скупштине СНС, Вучић је казао да на рушењу странке раде „људи чији је програм недвосмислено антисрспки и само понављачки у односу на то какав им стиже из неких других земаља“.

„Од оснивања СНС прошло је 15 година, за то време је упркос најбруталнијој кампањи која је вођена против наше странке, успела да се наметне као кључни политички фактор који доноси одлуке, који на боље мења животе људи, доноси нова радна места, чува мир и стабилност. Није то било лако постићи“, казао је Вучић.

Оцијенио је да је „нажалост, само СНС гарант пристојне Србије“ јер, како је рекао, пристојност не види код других политичких фактора.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар