РС и матица

Вучић: Држава ће сачувати Србију цјеловитом, онако како пише у Уставу

„СРБИЈА УВЕК ИЗЛАЗИ КАО ПОБЕДНИК КАДА ВОДИМО ОДГОВОРНУ, ОЗБИЉНУ И МУДРУ ПОЛИТИКУ“
  • Нагласио да је Србија прије само 10 година имала мање плате него у Црној Гори и БиХ и готово исте плате као у Сјеверној Македонији и Албанији, па додао: „Данас има највеће плате. То је зато што смо радили боље и имали боље руководство него неко други, тако да треба да имате повјерење, јер знамо шта нам је чинити“

ПРЕДСЈЕДНИК Србије Александар Вучић поручио је данас грађанима у Доњем Товарнику код Пећинаца, у оквиру посјете Сремском округу, да ће држава сачувати Србију цјеловитом, онако како пише у Уставу, али и да више не смију да понављају грешке из прошлости.

– Није лак период пред нама, али треба да знате да када водимо одговорну, озбиљну и мудру политику, да Србија увијек излази као побједник – истакао је Вучић у обраћању грађанима, који су га дочекали испред ловачке куће „Доњи Товарник“, у том месту у близини Пећинаца.

Истакао је да ће сачувати Србију цјеловиту, али да истовремено неће бити изоловани.

– Чуваћемо и мир, јер ми дјеце за бацање немамо. Много смо грешака направили у прошлости и такве грешке више не смијемо да понаваљамо – поручио је Вучић.

Нагласио је да је Србија прије само 10 година имала мање плате него у Црној Гори и БиХ и готово исте плате као у Сјеверној Македонији и Албанији, док данас има највеће плате.

– То је зато што смо радили боље и имали боље руководство него неко други, тако да треба да имате повјерење, јер знамо шта нам је чинити – поручио је Вучић.

Поручио је да пензионерима да ће и ове године имати велико повећање пензије, које ће пратити раст плата.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар