РС и матица

Вучић: Идем у Тирану да се борим интересе српског народа

НАГЛАСИО: „У ТИРАНИ ЋЕ БИТИ И ДОСТА ДОБРИХ СТВАРИ ЗА ГРАЂАНЕ“
  • Нагласио да је пре доношења одлуке разговарао са свим својим сарадницима, премијерком Србије Аном Брнабић и предсједницима и премијерима више земаља
  • Александар ВУЧИЋ: За мене је веома тешко да разумем тај језик двије стране. Притом ништа нисмо урадили, гледамо како живу главу нашем народу да сачувамо. То је изазвало јед, гњев и бес, али закључак је сљедећи – нисам сигуран, али свакако ће некакве користи бити од мог одласка у Тирану. Ако не бих отишао, можда и не би било користи, али би било велике штете за Србију

ИДЕМ у Тирану на самит ЕУ и земаља Западног Балкана како бих се борио за интересе српског народа, изјавио је предсједник Србије Александар Вучић.

Одговарајући на питање новинара након војне вјежбе у Никинцима да ли ће ићи у Тирану Вучић је рекао да је разговарао са свим својим сарадницима, премијерком Србије Аном Брнабић и предсједницима и премијерима више земаља.

– За мене је веома тешко да разумем тај језик две стране. Притом ништа нисмо урадили, гледамо како живу главу нашем народу да сачувамо. То је изазвало јед, гњев и бес, али закључак је сљедећи – нисам сигуран, али свакако ће некакве користи бити од мог одласка у Тирану. Ако не бих отишао, можда и не би било користи, али би било велике штете за Србију – рекао је Вучић.

Додао је да ће у Тирани бити и доста добрих ствари за грађане – да немају додатне услуге плаћања роминга кад оду у Њемачку, Француску, као и да имају „обавезе захвалности“ и због 165 милиона које ће Србија добити за енергетику.

– Без обзира на то што је тема Западни Балкан, и што ће 20 њих говорити о санкцијама Руској Федерацији и о проблему Космета на неадекватан начин, можда су моји сарадници у праву кад кажу да ће макар један одговор чути – рекао је Вучић.

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар