РС и матица

Вучић иронично Американцима: Хајде, јунаци, уведите санкције и Додиковим унуцима

ОБРАТИО СЕ КЉУЧНИМ ЉУДИМА СНС КОЈА ЈЕ У ШАПЦУ ПРОСЛАВИЛА 15 ГОДИНА ПОСТОЈАЊА
  • Уочи преговора са представницима „велике петрорке“ рекао: „Ја могу да обећам да се нећу борити да сачувам себе, али ћу се борити свим срцем да сачувам земљу, ма колико да су силни и јаки. Чуваћу и Косово и Метохију и наш народ на КиМ“

ПРЕДСЈЕДНИК Србије Александар Вучић данас је иронично поручио САД да уведу санкције и унуцима предсједника Републике Српске Милорада Додика.

Осврћући се на одлуку Министарства финансија САД да ставе на „црну листу“ Игора и Горицу Додик, сина и кћерку предсједника Српске, Вучић је дао саркастичан коментар на најновији потез Вашингтона.

– Честитам вам на храбрости, јунаци. Свака вам част, какви сте јунаци. Видите да и унуцима уведете санкције – рекао је Вучић.

Он се данас обратио члановима Српске напредне странке у Шапцу, гдје владајућа странка у Србији прославља 15 година од оснивања.

Рекао им је да ће имати састанак са „великом петорком“ и да ће данашњи дан вјероватно бити један од најтежих дана за њега и за Србију пошто зна са чиме и зашто представници долазе.

„Ноћима због тога не спавам, не знам да ли бих викао или плакао од муке. Али могу да вам кажем да ћемо тражити начин и успећемо да сачувамо Србију. И нећемо је дати на поклон никоме већ ће увек припадати нашем народу“, поручио је Вучић.

И додао: „Ја могу да вам обећам да се нећу борити да сачувам себе, али ћу се борити свим срцем да сачувам земљу, ма колико да су силни и јаки. Чуваћу и Косово и Метохију и наш народ на КиМ“, поручио је Вучић.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар