РС и матица

Вучић: Кфор одбио повратак наших снага – сви смо очекивали такав одговор

„ПОЗВАЛИ СУ СЕ НА РЕЗОЛУЦИЈУ 1244 ИАКО ПО ЊОЈ НИСУ ИМАЛИ ПРАВО ДА ОДБИЈУ НАШ ЗАХТЕВ“
  • Предсједник Србије за ТВ Пинк: „Направили су још једну грешку. Они су некада од послушничких власти у Београду тражили да Милошевића изруче на Видовдан, тако су и ово уручили на Бадње вече. Уочи Божића да добијемо негативан одговор, знамо да то није случајно“

ПРЕДСЈЕДНИК Србије Александар Вучић рекао је да је КФОР у пажљиво састављеном одговору рекао да нема потребе за повратком српских безбједносних снага на територију КиМ и то позивајући се на Резолуцију 1244. Сви смо знали и очекивали овакав одговор Кфора, каже Вучић.

Вучић је рекао да је КФОР у свом пажљиво састављеном писмену упућеном Влади Србије, који је и он добио, одговорили да сматрају да нема потребе за повратком Војске Србије на територију КиМ, притом се позивајући на Резолуцију 1244.

– Али они се нису позвали на дио Резолуције, пошто немају право да одбију тај захтјев. Они су се позвали на нормативну норму да чувају ред и поредак. Направили су још једну грешку. Они су некада од послушничких власти у Београду тражили да Милошевића изруче на Видовдан, тако су и ово уручили на Бадње вече. Уочи Божића да добијемо негативан одговор, знамо да то није случајно – рекао је Вучић за Пинк.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар