Одабрано РС и матица

Вучић: Међусобно признање са Косовом*? Можете о томе само да сањате!

МЕДИЈИ – СА ПОЗИВАЊЕМ НА ВРХ СНС – ПРЕНОСЕ ДА ЋЕ ВАНРЕДНИ ИЗБОРИ У СРБИЈИ БИТИ У СЕПТЕМБРУ
  • Ивица Дачић, предсједник СПС, коалиционог партнера Вучићевог СНС, рекао за Танјуг да социјалисти остају чврсто уз Вучића, да подржава његову политику у вези са Косовом и Метохијом и да је то њихова заједничка политика већ 11 година

ПРЕДСЈЕДНИК Србије Александар Вучић поручио је вечерас да они који очекују међусобно признање Србије и самопроглашеног Косова могу само да сањају о томе.

– Међусобно признање, сањајте! Живјела Србија – поручио је Вучић у кратком видео-обраћању грађанима Србије.

Вучић је рекао да се увијек борио само за Србију, да ће тако и наставити и да није тражио аболицију за своју породицу, као што тврди Рада Трајковић /политичарка са Косова/.

Позивајући се на врх Српске напредне странке, београдски медији преносе да би ванредни парламентарни избори у Србији могли да буду одржани у септембру.

Према истим изворима, Вучић је на вечерашњем састанку врха његове странке СНС рекао да је спреман да иде на изборе као кандидат за премијера, али да неће попустити под уцјенама – ни запада, ни СПС-а /коалиционог партнера/, ни лажних десничара.

– Боље да одемо у опозицију него да нам партијски и приватни интереси воде државу – рекао је Вучић на страначком састанку.

Ивица Дачић, предсједник СПС-а, коалиционог партнера Вучићевог СНС-а, рекао је вечерас за Танјуг да социјалисти остају чврсто уз Вучића, да подржава његову политику у вези са Косовом и Метохијом и да је то њихова заједничка политика већ 11 година.

(Срна)

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар