РС и матица

Вучић: Никад нећу потписати независност тзв. Косова, држаћу се заклетве на Мирослављевом јеванђељу

„ЧАСТ СВИМА НА ПОЛИТИЧКОЈ СЦЕНИ СРБИЈЕ КОЈИ ТАКВЕ НОТОРНЕ ЛАЖИ ИЗНОСЕ“
  • Подјсетио да су поједини политичари у прошлој кампањи говорили да су они против санкција Русији, а да ће Вучић лично да их уведе: „Санкције Русији нисам увео након прошлих избора, а ти политичари се до данас залажу за санкције“

ПРЕДСЈЕДНИК Србије Александар Вучић поручио је да никада неће потписати „независност“ тзв. Косова и да он поштује Устав своје земље и увијек ће се држати слова закона и заклетве положене на Мирослављевом јеванђељу.

– Никада нећу потписати независност тзв. Косова, а на част свима на политичкој сцени Србије који такве лажи износе – рекао је Вучић у видео-обраћању преко Инстаграм налога, поводом изјава појединих опозиционих политичара да ће признати Косово чим прођу избори 17. децембра.

Вучић је рекао да је ријеч о ноторној лажи.

– Србију да сруше лажима – не могу, зато сам сигуран да ће рад и резултати увијек да побједе – истакао је Вучић.

Он је рекао да се у свакој изборној кампањи народ наслуша свега, али да као предсједник Републике мора да реагује, јер се то не тиче њега или блока политичких странака које и лично подржава, већ се тиче државе и основних постулата на којима она почива.

Вучић је подсјетио да су поједини политичари у прошлој кампањи говорили да су они против санкција Русији, а да ће Вучић лично да их уведе.

Он је подсјетио да санкције Русији није увео послије прошлих избора, а да се ти политичари до данас залажу за санкције.

– Тако су сада измислили да сам спреман да потпишем независност тзв. Косова, само да прођу избори. Хоћу да знате да је реч о ноторној лажи – рекао је Вучић.

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар