РС и матица

Вучић: Подржавам и Српску и Додика који најбоље зна шта ће са Републиком Српском

ДОДИК СЕ ОДЛИЧНО РАЗУМЕ У ИНТЕРЕСЕ РС, АЛИ БИХ ГА ЗАМОЛИО ДА ПРИЧЕКА ДВА ДАНА - МОЖДА НЕШТО БУДЕ ПРЕДУЗЕТО
  • Предсједник Србије у Мостару: „Он је у праву за једну ствар – ако ви кршите процедуре унутар једне земље око најтежих питања, моралних, политичких и правних дисквалификација, и на то не реагује нико, напротив, сви споља прихватају као нешто нормално – онда ту нешто није нормално“

Извор: РТРС

ПРЕДСЈЕДНИК Србије Александар Вучић поручио је данас у Мостару да ће увијек и у свему подржати Републику Српску и предсједника Милорада Додика.

– Он је у праву за једну ствар – ако ви кршите процедуре унутар једне земље око најтежих питања, моралних, политичких и правних дисквалификација, и на то не реагује нико, напротив, сви споља прихватају као нешто нормално – онда ту нешто није нормално – изјавио је Вучић.

Поручио је да Додик најбоље зна шта ће са Републиком Српском.

– Он се одлично разуме у интересе Српске, али замолио бих га причека још два дана, у нади да ће можда нешто бити предузето – рекао је Вучић.

Пред Међународним судом правде је утврђено да Србија ни на који начин није одговорна за наводни геноцид у Сребреници, изјавио је предсједник Србије Александар Вучић.

Он је приликом обиласка привредног сајма у Мостару рекао да јесте учињен ужасан злочин и да, „када ми будемо подносили предлоге резолуција рецимо о Јасеновцу или о Крагујевцу, Краљеву, Јајинцима и многим другим стратиштима, нећемо да кажемо ко је то починио.“

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар