РС и матица

Вучић: Спреман сам да идемо на изборе и да будем кандидат за премијера

ВРХУ СНС РЕКАО: ОСТАЛИ СМО САМИ, АЛИ НЕЋУ ПОПУСТИТИ ПОД УЦЕНАМА – НИ ЗАПАДА, НИ СПС, НИ ЛАЖНИХ ДЕСНИЧАРА
  • „Веома сам разочаран понашањем социјалиста, који су били негде између, желећи да се додворе свима“

Извор:Политика

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић поручио је на данашњем састанку врха СНС-а да је спреман да иде на изборе као кандидат за премијера и да неће попустити пред уценама других политичких партија у Србији.

,,Боље је да одемо у опозицију него да нам партијски и приватни интереси воде државу. Спреман сам да идем на изборе као кандидат за премијера, али нећу попустити под уценама – ни Запада, ни СПС-а, ни лажних десничара“, рекао је Вучић, преносе београдски медији.

Наговештај потпуне промене актуелне политичке панораме у држави настао је током сумирања недавне седнице Народне скупштине посвећене Косову и Метохији, шеф државе и вођа најјаче политичке опције у Србији казао је да је СНС био усамљен у одбрани државних интереса и да је уз себе имао – народ.

,,Веома сам разочаран понашањем социјалиста, који су били негде између, желећи да се додворе свима“, пренели су нам извори из СНС-а речи свога лидера.

Вучић је такође рекао и да му је „доста и покварењака који би да се богате на рачун странке, често се позивајући на њега приликом својих мутних послова, а кад год је требало да се боре за државу и народ, први су окретали леђа“.

Ова порука је пропраћена френетичним овацијама, а Вучић је своје излагање завршио речима: „Победиће Србија“.

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар