РС и матица

Вучић: Водићу СНС на следеће изборе, а онда ће бити време за неке млађе

„НЕКИ ТВРДЕ ДА СУ СЕ УЈЕДИНИЛИ А СВЕ СУ ТО ОНИ КОЈИ СУ ИЗБАЧЕНИ ИЗ ЈЕДНЕ ТЕ ИСТЕ СТРАНКЕ“
  • Нагласио да је дошло вријеме за неке друге људе, а да је његово да осигура да насљеђе буде насљеђе сигурности, бољитка за грађане
  • Нагласио да ће Србија – ако се резултати за 2020-ту и 2021-ву узму заједно – по економском расту бити прва у Европи.

ПРЕДСЈЕДНИК Србије Александар Вучић изјавио је да је на скупштини СНС прихватио да помогне странци, да је води на сљедеће изборе, а онда је, како је рекао, вријеме за неке друге, млађе људе, пренио је Танјуг.

Казао је да је СНС направила велики продор уласком великог броја младих.

Указао је да СНС није странка која избацује људе, као неки други и да је то странка у којој је могуће да се мисли другачије и износе потпуно другачији ставови.

Подсјетио је да неки тврде да су се ујединили, а то су сви који су избачени из једне те исте странке.

„Код нас тога нема, можете да мислите другачије, да износите ставове потпуно другачије, нећете бити избачени. Спадамо у партије које окупљају људе разних ставова”, објаснио је Вучић за ТВ Пинк, возећи се на свечану академију странке у аутобусу са младим страначким колегама.

Вучић је казао да је сада вријеме за неке друге људе, а да је његово да осигура да насљеђе буде насљеђе сигурности, бољитка за грађане.

Изразио је увјерење да су млади могли да виде да је потребно пуно рада и труда за све што је спроведено.

Нагласио је да за све што је урађено неки сматрају да је одувек ту, а тако ће бити и са метроом, брзом пругом, аутопутевима.

„Где год да се окренете морате да радите, да се борите. Они који не раде наравно не греше, али народ види ко не ради”, подвукао је Вучић.

Рекао је да је важно да се млади науче одговорности, да буду озбиљни и посвећени раду.

„Да њима оставимо Србију да буде нормална и пристојна земља која ће моћи да се похвали да не иде воденим топовима на демонстранте, да пушта све, али ће знати и да заштити државни поредак. Да буде нормална држава”, објаснио је он.

Казао је да младима још треба искуства, али су добили прилику да га стичу, неки као одборници, посланици или на другим мјестима.

Нагласио је да ће Србија – ако се резултати за 2020-ту и 2021-ву узму заједно – по економском расту бити прва у Европи.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар