РС и матица

Вулин Бошњацима: Ако вам је до дејтонске БиХ или се придружите или се раздружите

ПОТПРЕДСЈЕДНИК ВЛАДЕ СРБИЈЕ: БиХ ЈЕ ЗА „СЛОБОДНУ БОСНУ“ САМО ОНО ШТО НИСУ СРБИ
  • Александар ВУЛИН: Колико год да се нервирате због слободарског духа Срба, докле год је РС у оквиру Дејтонске БиХ, ни Сарајево неће признати тзв. Косово, БиХ неће у НАТО, а ни Русији се неће уводити санкције

Извор: РТРС

ЧИМ неком функционеру САД појасним да су Срби, без обзира којој вјери припадали, слободан народ који сам одлучује, нападне ме „Слободна Босна“. А да су стварно слободни и да им је до Босне требали би да ме подрже јер браним и политику БиХ – поручио је потпредсједник Владе Републике Србије и сенатор Републике Српске Александар Вулин.

Реагујући на писање портала „Слободна Босна“, Вулин је навео да и БиХ и Србија сматрају да је Косово лажна држава, обје земље одбијају да постану чланице НАТО пакта, и обе земље су против увођења санкција Русији.

– Али, за „Слободну Босну“ БиХ је само оно што нису Срби а политика БиХ није оно што се ствара на основу Дејтона већ само оно што кажу бошњачки чланови Председништва БиХ. Колико год да се нервирате због слободарског духа Срба, докле год је РС у оквиру Дејтонске БиХ, ни Сарајево неће признати тзв. Косово, БиХ неће у НАТО, а ни Русији се неће уводити санкције. Зато, господо, ако вам је до дејтонске БиХ или се придружите или се раздружите – истакао је Вулин.

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар