Главно РС и матица

Вулин: Конаковић због фрустрираности Српском не види колико нападима на Дејтон руши БиХ

ПОРУЧИО МУ: БОСНА НИКАДА НИЈЕ БИЛА ДРЖАВА ПОД ТИМ ИМЕНОМ, А УВЕК ПОД СРПСКИМ ВЛАДАРСКИМ ПОРОДИЦАМА
  • Поводом тврдње Елмедина Конаковића да је Александар Вучић „први проблем региона“: Можда му је језик којим говори путоказ

ПОТПРЕДСЈЕДНИК Владе Србије Александар Вулин оцијенио је да министру иностраних послова У Савјету министара Елмедину Конаковићу фрустрација Републиком Српском и Србима не допушта да види колико својим нападима на Дејтонски мировни споразум руши БиХ у коју се заклиње.

Вулин је рекао да је Конаковић члан терапијске групе мрзитеља Вучића и да му буде лакше када своје фрустрације подијели, па зато не престаје да говори о предсједницима Србије Александру Вучићу и Републике Српске Милораду Додику, о Србима.

– И да му помогнем у учењу историје БиХ. Да, БиХ је у различитим границама била држава прије многих, али никада под тим именом и никада без Срба и увек под српским владарским породицама.

– Можда му је језик којим говори путоказ – поручио је Вулин, који борави у званичној посјети Москви, реагујући на Конаковићеву изјаву да је предсједник Србије Александар Вучић први проблем региона.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар