РС и матица

Вулин: Очување Републике Српске у дејтонском облику је – највиши интерес Србије

„ВЕЋ ИМАМО СКУПШТИНСКЕ ОДЛУКЕ ДА ЈЕ УГРОЖАВАЊЕ БЕЗБЕДНОСТИ СРПСКЕ – УГРОЖАВАЊЕ БЕЗБЕДНОСТИ СРБИЈЕ“
  • Александар ВУЛИН: Република Српска нема своју војску, али српски народ има своју војску. Српски народ има своју војску
  • Вулин је поносан на орден који је добио од руског предсједника Владимира Путина, истичући да је Путин безусловно и апсолутно чувао интересе Србије и српског народа гдје год да живи

БИВШИ директор Безбедносно-информативне агенције Србије Александар Вулин изјавио је да је највиши интерес Србије да се очува Република Српска у дејтонском облику.

– Ми смо донели скупштинске одлуке по којима је угрожавање безбедности Српске угрожавање безбедности Србије. Где је сукоб у нашим /руским и српским/ интересима? Видите, како је лако било радити за очување руских и српских интереса – да не признамо /самопроглашено/ Косово, да останемо војно неутрални и сачувамо Републику Српску – рекао је Вулин.

Он је додао да ће увијек вјеровати у политику стварања Српског свијета и оцијенио да је предсједник Србије Александар Вучић аутентични вођа српског народа.

– Република Српска нема своју војску, али српски народ има своју војску. Српски народ има своју војску, баш као што српски народ нема јединствену државу, али има свог предсједника, једног предсједника, има предсједника Александра Вучића – рекао је Вулин, који је и лидер Покрета социјалиста.

Вулин је рекао да је поносан на орден који је добио од руског предсједника Владимира Путина, истичући да је Путин безусловно и апсолутно чувао интересе Србије и српског народа гдје год да живи.

– Ако добијете` рецимо` `Легију части`, као што је добила Ружица Ђинђић, то је велика част, нисте шпијун француски, а ако добијете орден од председника Путина онда јесте руски шпијун. Значи, постоје државе и признања која су дозвољена и она која нису – рекао је Вулин за ТВ Пинк.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар